Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet felkelteni egy fiu erdeklodeset?
Figyelt kérdés
Egy suliba jarunk, ismerjuk egymast,ha talalkozunk mindig koszon, de nem tudom, hogyan kelthetnem fel az erdeklodeset annyira, hogy ugy erezze, hogy tenyleg kellek neki.2010. dec. 29. 15:36
1/5 anonim válasza:
Amikor csak teheted
, kitartóan nézz a szemébe és mosolyogj.
2/5 anonim válasza:
Kezdd el meröen nézni a bagettjét :D
3/5 anonim válasza:
Mosolyogj rá, és véletlen kérdezz tőle valamit. Kérd a segítségét valamiben. Azt szereti mindenki, ha segíthet. Fontosnak érzi majd magát. Én így szoktam.
Nevess a viccein, érintsd meg a karját, ne csak köszönj, hanem mutasd hogy érdekel, amit majd válaszol.
4/5 anonim válasza:
A segítség kérés jó ötlet! Bármi amiben tudod hogy jó, legyen az fizika házi, hogyan kell filmet letölteni? bármi. Esetleg neten is ráírhatsz ilyennel, ha úgy könnyebb mint személyesen. Utána aztán odamehetsz megköszönni, hogy segített, már is elkezdhettek beszélgetni :)
jah és panaszkodj sokat, hogy te milyen magányos vagy...
Én nem tudnék ellenállni :D
16/f
5/5 anonim válasza:
fizess neki elő egy hónap wowot:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!