Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek erez irantam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek erez irantam valamit? Bovebben lent.

Figyelt kérdés

Kb 4 eve osztalytarsak vagyunk de tavaly nagyon joban lettunk. Egyutt jottunk suliba es mentunk el. Rengeteget beszeltunk,sms eztunk es telefobaltunk. Ennek ellenere bem voltunk egyutt bar en tobbet ereztem iranta. Nyari szunet elejen az egyik baratnomnel bejelentkezve maradtam a facebookomon es ugy gondolta hogy talan osszejovunk ha megirja neki hogy mit is erzek. Ez viszont nem igazan valt be es hat onbantol kezdve nem is beszeltunk. Iskolakezdeskor kicsit ciki volt ezert mindig a tole legtavolabbik helyre ultem/mentem ,bar ha tehette o mindig kozeledett hozzam. Utobbi napokban viszont mar megint elkezdtunk beszelgetni sot mar majdnem olyan volt mint tavaly. Szerintetek azert mert erez valamit vagy csak hianyzik neki a baratsagom?

15/L

#fiú #lány #szerelem #kibékülés #baratsag/szerelem
2016. okt. 16. 13:41
 1/1 anonim ***** válasza:

Miért nem kérdezed meg?

Ha ahoz érettnek érzed magad, hogy barátod legyen (gondolom ez a cél), akkor viselkedj is úgy.

Mi ezt honnan tudnánk megmondani?

2016. okt. 16. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!