Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit érez irántam?
Figyelt kérdés
Van egy fiú aki az évfolyamtársam.Tetszik nekem, de nem tudom hogy ő mit érez irántam.Sokszor találkozunk suli után, mindig szorosan ül mellettem a padon, átkarol amikor ülünk és sétálunk. folyton keresi a társaságomat.Órán mindig figyel engem és mosolyog rám. Folyton belehajol az arcomba és úgy beszél hozzám. Szokott egy lányról beszélni nekem..meg hogy van barátnője csak nem mondja el hogy ki az. Ha van barátnője akkor miét csinálja ezt? Volt olyan hogy megkérdezte hogy mit érzek iránta..de nem mertem őszintén válaszolni, mivel azt mondta hogy az ő szemében ez csak barátság..így én is azt mondtam.2016. okt. 16. 12:05
1/2 anonim válasza:
Hazudott. Bejössz neki csak nem meri elmondani neked.
2/2 anonim válasza:
Az első válaszolónak igaza van :) Mi fiúk így szoktuk csinálni, összezavarjuk előtte a lányt, és nézzük a reakcióit, mind addig amíg ki nem böki hogy mit is éreznek irántunk. Ha én szeretek egy lányt, de ő azt nem tudja, max ha sejti, és elhívnám egy gyönyörű helyre, és ott mondanám el neki az érzéseimet iránta. Reméljük hogy ő is ezt fogja tenni :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!