Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Hogyha egy srac egyfojtaban...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyha egy srac egyfojtaban piszkal a suliban akkor erez irantAm valamit?

Figyelt kérdés
minden nap beszol valamit, de altalaban viccesre veszem enis csak nem esik tul jol.de job mint ha levegonek nezne..es pont ez a srac akibe szerelmes vagyok, de mar az elott is az voltam hogy ram szalt volna...szoval a ketto nem uti egymast :) szerintetek erezhet valamit utanam, tehat nem vagyok kozombos szamara?
2016. okt. 11. 23:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Nem, csak szemétkedik veled.
2016. okt. 11. 23:32
 2/12 A kérdező kommentje:
es mirrt szemetkedne?
2016. okt. 12. 00:17
 3/12 anonim ***** válasza:
Mert rosszindulatú személyiség. Ő az első ember az életedben, aki másokat aláz meg saját örömére? Lesz még, nyugi... Csak azt a hibát ne kövesd el, hogy tudtára adod az érzéseid, mert annál jobban beléd fog gázolni.
2016. okt. 12. 00:22
 4/12 A kérdező kommentje:
hat nem o az elso ilyen ahh...nagyon sokan vannak csak nekem meg soha nem tetszetek azok akik csufolnak :/ most meg pomt az a srac csinalja. de nem vagyok kover egyaltalan szoval el tudom kepzelni h erez valamit utanam :) es ahh nem mondanam en el neki soha amig ilyen!
2016. okt. 12. 01:17
 5/12 A kérdező kommentje:
es amugy is ugyvan h oviban is azok a sracok piszkalnak meg huzgaljak a hajad akiknek tetszel...
2016. okt. 12. 01:21
 6/12 anonim ***** válasza:
ha tecel neki akor ha rádnéz azis jelent valamit ha meg nem akor meg nem jelent semit xd
2016. okt. 12. 05:51
 7/12 anonim ***** válasza:

Ne légy már ilyen naiv, nem kell mindenbe belemagyarázni a szerelmet.

Ovis dolog akkor piszkálni lányt, ha tetszik neki. Iskolában már azért piszkálják, mert: a, rosszindulatúak.

b, utál.

És a piszkálásnak nem feltétlen van köze a testsúlyhoz...

2016. okt. 12. 07:13
 8/12 A kérdező kommentje:

hat en nem is mondom h szerelmes lenne csak hogy azert megiscsak erezhet utanam valamit??

es tudom hogy nem csak a testsujhoz lehet koze...

2016. okt. 12. 12:15
 9/12 anonim ***** válasza:
Te most az érzelmeiddel és a hormonjaiddal gondolkodsz, mert fülig szerelmes vagy. Mindenki más, aki az agyával gondolkodik, egyöntetűen azt mondaná ilyen helyzetben, hogy egy szemétkedő csávóról van szó, aki nem akar tőled semmit, csak hogy szórakoztasd őt a reakcióiddal. Ha ezek után a lába elé akarsz borulni, hajrá. A felelősséget nem vállalom.
2016. okt. 12. 12:17
 10/12 A kérdező kommentje:
nem akarok senkinek a labai ele terdelni de koszi...
2016. okt. 12. 13:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!