Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelenthet valamit?
Figyelt kérdés
Van egy lány az iskolába aki az évfolyamtársam és már féléve tetszik (lány vagyok én is) és ez a lány tudja hogy odáig vagyok érte,és mikor megtudta lekoptatot,és nevetett rajtam vagy mosolygott rám vagy nem tudom mi.:D
Szóval nem is ez a lényeg az van hogy ma évnyitó volt és hát nem öltöztem ki és egy fekete fehér kockás ing volt rajtam meg alattam egy tankcsapdás poló.És ezt az inget a nyári szünetbe vettem szóval ez a lány nem is láthatta rajtam,és amikor ma megláttam az évzárón,rajta is pontosan ugyanolyan ing volt,ugyan úgy nézett ki stb...És miért pont ő vele öltöztem össze mikor bárki lehetett volna?
2017. szept. 1. 20:08
11/13 3 napos mákos lecsó válasza:
Te képes voltál facebookon szerelmet vallani?
12/13 A kérdező kommentje:
Igen,mert személyesen nem beszélgetünk :(
2017. dec. 29. 19:03
13/13 anonim válasza:
Ember nem akarlak elszomorítani, de facen SOHA NE VALLJ SZERELMET!!!!!
amúgy sztem is csak véletlen volt...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!