Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez jelenthet valamit?
Van egy lány az iskolába aki az évfolyamtársam és már féléve tetszik (lány vagyok én is) és ez a lány tudja hogy odáig vagyok érte,és mikor megtudta lekoptatot,és nevetett rajtam vagy mosolygott rám vagy nem tudom mi.:D
Szóval nem is ez a lényeg az van hogy ma évnyitó volt és hát nem öltöztem ki és egy fekete fehér kockás ing volt rajtam meg alattam egy tankcsapdás poló.És ezt az inget a nyári szünetbe vettem szóval ez a lány nem is láthatta rajtam,és amikor ma megláttam az évzárón,rajta is pontosan ugyanolyan ing volt,ugyan úgy nézett ki stb...És miért pont ő vele öltöztem össze mikor bárki lehetett volna?
Mert még annó facen rám írt hogy miért érdeklődök róla az xy-nál aztán mondtam neki hogy baj?ő meg azt mondta hogy igen:D
Meg facen se jelöl vissza.
De egyébként elég vicces hogy a 700emberből pont vele öltözök össze.:D
Aligha jelent bármit is. Véletlen.
Egyébként meg, ha kinevetett és azt mondta baj hogy érdeklődsz iránta aztán még fb-n sem jelöl vissza egyértelműen arra utal hogy nem jössz be neki.
Mert ha esetleg azért érdeklődne irántad csak mondjuk szégyellné akkor ha suliba nem is de face-en visszajelölne és beszélne veled.
Próbálj meg tovább lépni.
Valószínűleg azért reagált így, mert hetero, és megijesztette az érdeklődésed.
Az összeöltözés pedig véletlen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!