Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Vannak még fiúk akik tudnak...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak még fiúk akik tudnak szerelmet vallani? Vagy ez már kiveszett?

Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 00:00
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
100%

Yah, hogy Neked fogjuk a pártodat, hogy hozzád menjen vissza a srác akit megaláztál, csak azért, mert neked punci van a lábad között :D

Egyéb értéked van még?

2017. jún. 25. 01:03
 32/45 A kérdező kommentje:
Elég a gúnyolódásból, jóéjt fiúk :)
2017. jún. 25. 01:05
 33/45 pptomi ***** válasza:
100%
Nem gúnyolódásnak szántam, csak szerintem túl magas az elvárásod.
2017. jún. 25. 01:07
 34/45 pptomi ***** válasza:
100%
Arra kíváncsi lennék még, hogy miféle jeleket adtál neki bátorításként. Mi az egyszerű, érthető, nem félrevezető jeleket értjük. A rejtjelezés más szakterület.
2017. jún. 25. 01:13
 35/45 anonim ***** válasza:
100%

“Az őrület definíciója: Ha ugyanazt a dolgot újra és újra megtesszük , de mindig eltérő eredményt várunk ” Albert Einstein

Ki az a h*lye,aki próbálkozik egy lánynál,csak hogy az visszautasítsa?

Az egy dolog,ha nem adod magad könnyen,de az nem egyenlő a visszautasítással.

Ezen gondolkozz el.

2017. jún. 25. 01:17
 36/45 anonim ***** válasza:
100%
Belőled vesztek ki az agysejtek te idióta... Fufufufufu
2017. jún. 25. 01:23
 37/45 anonim ***** válasza:
100%

Tudod van egy határ szerelmes férfi és balek között, meg a között is hogy küzd érted és hogy úgy érzi szórakozol vele.

Tudd a határokat!

Amúgy nem tudom mit vársz tőlünk xd mert az hogy melyik fiú vall szerelmet az teljesen személyre szabott (magyarul van olyan aki szerelmet vall és aki nem), titeket pedig nem ismerünk szóval... az alap kérdésnek nem volt értelme ;)

Több sikert szerelemben mint előre látásban.

2017. jún. 25. 01:29
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
Mibe, hogy a krédező az a tipkuts pitsa, aki azt hsizi, hogy milyen jól teszi magát és húzza a pasik agyát, közben meg igazából tapló? :D
2017. jún. 25. 06:56
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
Kedves kérdező. Ha visszautasítod, szerinted fog utána "harcolni"? Komolyan? Engem is nagyon bunkó módon utasított el az első szerelmem. A jelenlegi pedig el se olvassa, hogy mit írok, illetve nem is köszön. Ettől megy el a kedvünk. Legalább kultúráltan azt mondanátok, hogy: "Bocsi, de én nem érzek úgy, mint te, ne nagyon keress légyszives".
2017. jún. 25. 07:29
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Vannak meg olyan lanyok akik ezt tudjak ertekelni? Na erre mondjal valamit! Gyoker lehet te nem veszed eszre h vallani akar mert egy idiota vagy
2017. jún. 25. 09:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!