Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Lányok! Mit szólnátok hozzá...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Mit szólnátok hozzá ha egy nagyon jó fiú barátotok szerelmet vallana nektek?

Figyelt kérdés

2017. jún. 22. 15:15
 1/4 anonim ***** válasza:

Amikor ez történt, én elbőgtem magam, mert nem voltam bele szerelmes, de tudtam, hogy fáj neki a visszautasítás.

Gondolom ha te is tetszel neki, nem így fog reagálni. :D

2017. jún. 22. 15:52
 2/4 anonim ***** válasza:
1: Mondjuk attól még, hogy nem voltál szerelmes belé, adhattál volna neki egy esélyt (pl. egy randi), hátha beleszeretsz.
2017. jún. 22. 16:20
 3/4 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok, és ezt tettem, sajnos nem viszonozta a lány. :(
2017. jún. 22. 16:20
 4/4 anonim válasza:

Ez egy nagyon rossz helyzet tobb okbol is:

1. Ha a lany visszautasit akkor mar nem lesz olyan a baratsagotok pl: megijed es kerulni fog vagy egyszerue fittyet hany ra es hulyul veled de te nem rudsz ugy nevetni mer osszetorte a szived

2. Ha meg azt mondja te is neki akk lehet azt hiszi igy van de belul csak azer erez igy tudat alatt mer tul joba vagytok es azt hiszi szerelmesekkent is mukodni fog

2017. jún. 22. 18:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!