Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még fiúk akik tudnak szerelmet vallani? Vagy ez már kiveszett?
Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 00:00
21/45 pptomi válasza:
Azt nem lehetne, hogy nyitsz felé? Nem ördögtől való dolog az. Vagy annyira nem jön be neked? Mert akkor nem igazán értem a kérdést.
22/45 anonim válasza:
Tehát nem is szereted a srácot aki bepróbálkozott nálad.
Akkor mi a kérdés?
23/45 A kérdező kommentje:
De szeretem, de nem értitek még mindig.
Neki kell, ha törik ha szakad.
Ha most mutatom gyenge vagyok akkor később kihasználhatja bárhogyan.
2017. jún. 25. 00:52
24/45 anonim válasza:
Jesszusom, most vagy simán magas lovon ülsz, vagy pedig enyhébb üldözési mániád van.
25/45 anonim válasza:
Tényleg vegyél egy háziállatot, mert neked kapcsolat nem való ha így állsz hozzá... :/
26/45 A kérdező kommentje:
Nincs semmi mániám :)
A fiúkban nincs kitartás, hogy egy lányért küzdjenek.
2017. jún. 25. 00:56
27/45 pptomi válasza:
Te erőszakos vagy:"ha törik, ha szakad". Egy kapcsolatért mindkét félnek tennie kell, ráadásul viszont is szereted. Ő lépett, te elutasítottad, majd adtál valami jelet, amit nem vett.
Értem a kérdésedet, csak a hozzáállásodat nem.
28/45 anonim válasza:
Nekem olyan lány nem is kéne aki lábtörlőként kezel.
Lehetek bele fülig szerelmes, de ezzel leírná magát a szememben.
Kérdező, Neked egy kutya való. Nagyon hűséges állat, még ha felholtra vered is, akkor is szeretni fog.
29/45 A kérdező kommentje:
Majd akkor beszerzek kutyát, köszönöm a sok hasznos választ, nehogy egy lány pártját fogjátok valaha is!
2017. jún. 25. 01:01
30/45 pptomi válasza:
Küzdeni akkor kell, ha konkurencia van. De itt nem erről van szó. Te úgy képzeled el, mintha valami romantikus regényt olvasnál hercegnőkről és lovagokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!