Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szász Tündy kérdése:
Szerelmet vallottam egy 4 évnél idősebb srácnak?
Figyelt kérdés
Tegnap a lagziban ott volt,már azt hittem nem szeretem,de amikor megláttam megállt a lélegzetem.
Úgy volt hogy tavaly egy másik lagziban ott volt.
Másnap kezdődött a suli,Új iskolába kerültünk,ahol ő is volt(Kisiskolából a liceumba),észrevett a barátja,mert este beszélgettem vele,beszólt és onnan kezdve valamit érezni kezdtem iránta ami mostanra szerelemmé vált.
Egy hónapja egy kamu insta oldalt csináltam,amin bevallottam hogy szeretem,de persze nem tudta hogy ki vagyok,este pedig bevallottam a történetemben a nevem.
Nem írt,pedig látta.
Most mi lesz?
(Ő 16 éves,én 12,jóban van a családommal,néha átjön)
2017. jún. 19. 11:06
2/9 A kérdező kommentje:
Szerintem,jobb ha hagyom,amíg ő ír
2017. jún. 19. 12:09
3/9 anonim válasza:
Szerintem meg írj rá nyugodtan. ;)
4/9 anonim válasza:
Eleg gaz ha nem lenne 4evnel idosebb
5/9 A kérdező kommentje:
A szüleim közt is ennyi évkülömbség van,tatám és mamám közt 6.Szerintem ennyi belefér.
2017. jún. 19. 13:32
6/9 anonim válasza:
4evnel idosebb es 4evvel idosebb nem ugyan az!
7/9 A kérdező kommentje:
xD nemá
2017. jún. 19. 13:54
8/9 anonim válasza:
Ő 16, TE 12. NEM LESZ EBBŐL SEMMI. Te még éretlen is vagy egy kapcsolatra, ami abból is látszik, hogy kamu insta oldalon vallottál neki szerelmet. Hagyd a srácot, mert még kínos helyzetbe kevered magad, anélkül, hogy tudnál róla.
9/9 anonim válasza:
És az előző vagyok, valóban belefer 4 és 6 ev is, de nem ebben a korban, mert ilyenkor sokkal jobban megmutatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!