Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire esélytelen?
Figyelt kérdés
Szóval én most vagyok kis gimis. És egy 11es srác már év eleje óta szimpatikus. Azt vettem észre hogy amikor csak lehet keresi a társaságom. Most év végén órák helyett előadások vannak és az egyiken engem nézett végig kb és olyan is volt amikor haverjához fordúlt és mondott neki valamit a haverjával együtt rám néztek. Ill amikor barátnőmmel róla beszéltünk az öltöző előtt ő pont akkor jött ki onnan és engem nézett ill utána hogy mi is arra mentünk mint ő meg a haverjai sokszor hátranézett. Amikor busszal mentünk faktra előttem ült és jó párszor hátranézett és az előadás alatt szembe volt velem és mintha nem a középen lévő embernagyságú terepasztalt nézte volna ami máskált az előadó és magyarázott hanem engem. Ami pedig jelentéktelen, hogy bejelöltem őt és a haverját is ő pedig rögtön visszajelölt a haverja pedig nem. Én év eleje óta odavagyok érte de nem akarom leégetni magam. A bibi hogy ő 3nappal hamarabb tölti be a 19mint én a 15öt. Szerintetek lehet esélyem nála?2017. jún. 4. 14:45
1/6 anonim válasza:
A korkülönbség miatt ez eleve értelmetlen. Ez a 4 év a korodat tekintve sok. Te még 15 éves kislány vagy, ő meg már (jogilag) felnőtt. Elkezdi lassan a nagy betűs életet te meg mit kezdtél el? A középiskolát. Nem beszélve arról,hogy neki már bizonyára vannak testi igényei, amit nem egy 15 évesen kellene kielégítenie.
2/6 A kérdező kommentje:
Ezzel én is tisztában vagyok, de van olyan ismerősöm aki 15 éves volt amikor összejött a mostani párjával. Ismerősöm most 25 a férfi akivel együtt van 38 és van egy kisbabájuk is már éz boldogok😊 tudom hogy ez ritka de akkor iz
2017. jún. 4. 15:00
3/6 anonim válasza:
nah ha van ilyen ismerősöd, akkor mégkevesebb az esélye, hogy veled is ez lenne :)
4/6 anonim válasza:
#2: Attól,hogy van ilyn példa, még nem normális, hogy ez 15 éves gyerek összejött egy 28 éves felnőtt férfival. Akárhogy próbálod magyarázni, ez nem normális.
5/6 A kérdező kommentje:
Igen nem normális. De pld ha én 24 lennék ő meg 29akkor kb senkit nem zavarna.
2017. jún. 4. 15:35
6/6 anonim válasza:
Ki mondta, hogy normális? Én csak azt mondtam, hogy elég kevés annak az esélye, hogy ez létrejöjjön és mégkevesebb egy ismeretségi körben, hogy kétszer is működjön..
15-28 elég meredek szerintem a férfi részéről, ha a lány apja lettem volna megvertem volna a faszit, de ebből is látszik a világ milyen eltorzult már.
a 14-19 fura még ebben a korban, ha már mondjuk de lennél 19 és a pasi 24 az még okés lenne, de így nem szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!