Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esélytelen a dolog?
Figyelt kérdés
Van egy srác. Egy baráti összejövetelen találkoztunk. Nagyon kedves volt velem. Rengeteget nevettünk. Írtam neki az interneten és ő igen lelkesen kezdett el beszélgetni velem. El is hívott randizni, de egy családi ok miatt ez elmaradt. Szoktunk beszélgetni minden héten. Ő olyan mintha örülne, hogy beszélgetünk. De mindig én írok rá. Miért van ez? Csak kedves velem és nem akar megbántani? Vagy így akar finoman üzenni, hogy nem?2017. máj. 16. 17:58
1/6 A kérdező kommentje:
21/L
2017. máj. 16. 17:58
2/6 October15 válasza:
No offense tényleg de: 21 évesen komolyan ezen a szinten vagy? :D Csak szólok, hogy már nem vagy tini ne is viselkedj úgy.
Végtelenül egyszerű: legrosszabb esetben is max azt hiszi, hogy lekoptattad. :D Ha egyszer randira hívott nyilván nem gondolta meg magát csak úgy. Egyszerűen hívd el te és felejtsd el ezt a notice me senpai dolgot..
25F
3/6 LubbockSan válasza:
Szerintem is hozd fel hogy bepotolhatnatok azt a randit. ;)
4/6 A kérdező kommentje:
:D Ez nem rossz ötlet
2017. máj. 16. 18:32
5/6 October15 válasza:
Wow erre még komolyan nem gondoltál? XD Ne égess ki asszony. XD
6/6 A kérdező kommentje:
Gondoltam rá, de mindig én lépjek? Legalább valami jelet adhatna
2017. máj. 17. 14:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!