Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális dolog, hogy néha egy nálam 8 évvel idősebb férfiról álmodozok?
Figyelt kérdés
14/L2017. jún. 4. 21:58
1/10 anonim válasza:
Álmodozni miért ne lenne normális... :) Színészek/énekesek is sokszor az álmodozás tárgyai, pedig ott akár 15-20 év korkülönbség is lehet.
2/10 A kérdező kommentje:
Végül is igaz...
De azért ez még nem apakomplexus, ugye?
Mert hát annyi év nincs közöttünk hogy az apám lehetne, de mégis sokallom...:s
2017. jún. 4. 22:10
3/10 anonim válasza:
Amíg csak álmodozol,addig normális.
Ha többet akarnál,az már nem lenne az.
4/10 A kérdező kommentje:
De hát arról álmodozom, amit szeretnék...
Akkor..?
2017. jún. 4. 22:17
5/10 anonim válasza:
Akkor ez nagybáty komplexus :D..
6/10 A kérdező kommentje:
Oh :| :D
Köszönöm a válaszokat! C:
2017. jún. 4. 22:21
7/10 anonim válasza:
Nem apakomplexus. Sok kapcsolatban is van ennyi különbség, bár ők idősebbek nálad. Én is szoktam álmodozni, nyugodj meg! :D (#1 voltam)
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó ^^
Már csak az zavar, hogy ő felnőtt, én meg nem. Ha mondjuk mindketten felnőttek lennénk, nem hiszem hogy ennyire zavarna ez a 8 év.
2017. jún. 4. 22:27
9/10 anonim válasza:
#8: Az a 8 év akkor nem lesz sok, ha te 24-25 leszel. Addig sok és addig nem is fogsz várni.
Te egy kislány vagy ő meg egy felnőtt. Sajnálom, de közös pontotok nincs.
10/10 anonim válasza:
Normális. Idősebbről is álmodozhatsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!