Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz/nyálas dolog lenne, ha így vallanék szerelmet egy fiúnak? 14L
Köszönöm a válaszokat:) Egyébként biztos, hogy nem engem fog választani, mert még csak haverok sem voltunk... Úgy normálisan nem is beszéltünk olyan sokszor. Persze, volt egy különös vonzalom közöttünk, de ettől függetlenül én még képbe sem jöhetnék, a korom miatt is.
De lehet tényleg bunkóság lenne, hisz már van barátnője, és én nem akarok belekavarni, mert most tényleg végre boldog, és olyan jól néznek ki együtt, csak magam miatt szükségesnek éreztem, hogy el tudjam engedni, annyi szenvedés után. De lehet kissé önző dolog volt tőlem:D :(
Meg abban is igazatok lehet, hogy elég nyálas az egész, és fantáziátlan. Lehet ezt az ötletet inkább hanyagolnom kéne. De akkor szerintetek mit csináljak? Csak hagyjam csendben elmenni, és várjak, míg elmúlik, ha egyáltalán elmúlik?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!