Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, szexeltetek már 18-20 éves körötök körül pár évvel idősebb lánnyal? Ha igen, milyen volt? Hogy jött össze a dolog? Hány éves volt a lány? Lányok is írhatnak, ha voltak így sráccal. ;)
Figyelt kérdés
2016. nov. 20. 12:49
1/9 anonim válasza:
Rendesen szexeltem, exem 3 évvel volt idősebb nálam.
2/9 anonim válasza:
Nekem nagyon változó szexpartnereim voltak eddig.
Legutóbb 15 évessel voltam igaz ő csak leszopott párszor, de volt, hogy 40 éves nővel volt tartósabb szexkapcsolatom, de több 30+os nővel volt már dolgom.
20/F
Mindig is az idősebb nők vonzottak, de azért ha ilyen ajánlatokat kapok, nem szoktam visszautasítani.
3/9 anonim válasza:
Én 18 évesen jöttem össze, egy 7 évvel idősebb nővel. Semmi extra nem volt, ugyan úgy bókoltam neki, mint bárki másnak, csak vele nagyon egy hullámhosszon voltam.
4/9 anonim válasza:
én amikor összejöttem a bnőmmel 18 voltam ő pedig 21 és már 4 éve együtt vagyunk :D
táncórán ismerkedtünk meg, együtt táncoltunk, majd összejöttünk a táncvizsga után :)
5/9 anonim válasza:
19 évesen volt egy futó kalandom egy 35 éves pasival. 20/l
7/9 anonim válasza:
mind2 nő 7-8 évvel volt nálam idősebb , egyik munkahelyemen volt ott ismertem meg, férje is van..nem volt valami nagy dolog megszerezni ,másikat meg egy rendezvényen volt, ahol ittunk, de nem ismertem még, de a legelején megmondtam neki , hogy velem lesz este, de akkor még nem hitt nekem, végén még is igazam lett, bár lett a külső belsőm megtetszett neki és azért. meg megmodnta ha nem lettem volna ennyire határozott és céltudatos nem ment volna bele...
8/9 anonim válasza:
Igen. Innenn ismertem meg, 36 éves volt én 22. LEGJOBB szexuális élményem valaha :) mai napig hiányzik de sajna az ország másik felén él.
9/9 anonim válasza:
nekem a legfiatalbb fium 22 volt en 28...
csak szex volt eretlen, tapasztalatlan...
persze edes volt probalkozott, akart bizonyitani.
de talan nem volt benne eleg szenvedely. csak kokemeny szex
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!