Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még fiúk akik tudnak szerelmet vallani? Vagy ez már kiveszett?
Figyelt kérdés
2017. jún. 25. 00:00
11/45 A kérdező kommentje:
Egyenjogúságot nem itt kell felhozni, hanem amikor nem kapunk munkát, csak mert nők vagyunk.
A szerelem más, ha szeret igenis bizonyítsa, ha elutasítom 3X akkor is.
2017. jún. 25. 00:37
12/45 anonim válasza:
Rosszul csinálod, te lány és nem-nem feltétlen kell harcolnia, lehet nem is akar, hisz annyi lány van még, aki elsőre is örül egy szerelmi vallomásnak. Nekem volt olyan lány, aki elsírta magát, mikor bevallottam, hogy szeretem Elsőre! Én se akarnék olyan után futni, aki Első vallomás után durván szívembe tapos, mikor van még más lány aki szívesen veszi a közeledésemet.
13/45 A kérdező kommentje:
Hát akkor majd fut máshoz, mint a többi nőszédítő.
De elvileg nem olyan, legalábbis állatja, hogy hűséges típus.
Épp ezért nem értem miért nem küzd értem, ha ennyire kellek.
2017. jún. 25. 00:41
14/45 pptomi válasza:
Három elutasítás után hiába fogod várni a negyedik próbálkozást. A második után le fog tenni rólad, majd mással megvigasztalja magát.
15/45 anonim válasza:
Yah, hogy nem is jártok, de azért legyen hűséges...
Meg ha szeret akkor 3szor visszajon? Annyi kedves, csinos szeretethiányos lány van manapság, de te ahelyett, hogy örülnél annak, hogy szeretnek inkább lábtörlőnek használod a srácot.
Sürgősen kezdj valamit a személyiségeddel, mert már most kiváló macskásnéni jelölt vagy
16/45 A kérdező kommentje:
Nem hiszem azt :)
2017. jún. 25. 00:44
17/45 A kérdező kommentje:
Allergiás vagyok a macskákra, bocsika :)
2017. jún. 25. 00:44
18/45 anonim válasza:
Kérdező, ha a srác utasítana el 3szor, akkor futnál utána?
19/45 A kérdező kommentje:
Ha szeretem igen, épp ezért tettem fel a kérdést is.
2017. jún. 25. 00:47
20/45 anonim válasza:
Ez olyan mint amikor kurv.ára félsz a kutyáktól, de te mégis legyőzöd a félelmed és odamész megsimogatni, az a szemét meg megharap... Nem fogsz többször annak a kutyának a közelébe se menni soha. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!