Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal? Lehet hogy nem de lehet igen nagyon bizonytalan vagyok, kell a segitseg
Figyelt kérdés
2 es fel eve egyutt vagyunk es eddig minden szep volt majd egyre tobbet beszelt egy lanyrol aki elvileg csak barat es az nem is volt annyira para mert csak sokszor mondta a nevet. Aztan lattam hogy van egy kepe rola a telefonjaba. Majd egyszer vartam ra es jott a baratom a lany es meg egy fiu majd a csajtol elkoszont (eleg hosszan oleltek eymast). Es kozbe o fel se vallal mert nem akarja hogy nyaggasak az olyan kerdesekel hogy mi van velunk mert azt hittek hogy egy honapja mar szakitotunk. Es voltak nala a heten medencezni fiuk is es lanyok is en probaltam bizni benne de tegnap elkezdet nekem konnyezni hogy sajnal mindent hogy bunko volt es sose akar elvesziteni es ilyeneket mondot. Majd elvileg poenbol de megszolalt hogy en jobban csokolozom mint mas de aztan mondta hogy csak vicc. Es lehet hogy tenyleg csak rajott hogy bunko volt de szerintem meg tortent valami es ugy jott ra hogy en vagyok neki a legjobb vagy nem tudom..mit csinaljak? Hogy deritsem ki? Lehet paranoias vagyok nem tudom de nekem ez fura egy kicsit2017. jún. 16. 09:00
1/5 anonim válasza:
A barátod bunkó. Az meg teljesen mindegy, hogy megcsal vagy sem, mert ennek a kapcsolatnak nem lesz nagy jövője. Nem is értem, hogy lehetsz együtt olyan fiúval, aki nem vállal fel és hazudik neked.
2/5 anonim válasza:
Én nem pazarolnám az energiám egy ilyen felületes emberre.
3/5 anonim válasza:
Ha mennek hozzá medencézni te miért nem vagy ott? Ha nem vállal fel felesleges az egész :) de azért remélem te sem vállalod fel!
4/5 anonim válasza:
Szerinted honnan "hitték" hogy egy hónapja szakítottatok? A palid mondta nekik? Szerintem úgy szedte fel a csajt hogy NINCS BARÁTNŐM. Igy a barátai sem csodálkoznak hogy más csajt ölelget. Milyen medencés buli az ahova ő megy, te meg nem? Vagy már nem is mutatkoztok együtt a barátai előtt? Hisz azt hiszik már nem vagytok együtt, az meg hogy mutat hogy mégis? Ez a pali hazudik NEKED, A CSAJNAK ÉS A BARÁTAINAK IS!!!
5/5 A kérdező kommentje:
Az hogy nem hivot az meg a legkevesebb mert legalabb mondana hogy igen van baratnom es ugy en is szivesebben engedem barhova de igy nagyon nehez az egesz. Erzem hogy mar kihalt az egesz kapcsolatunk csak ennyi ido utan nagyon nehezen birok veget vetni ennek de tudom hogy az lenne a helyes. Koszonom mindenkinek:)
2017. jún. 17. 10:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!