Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Van egy fiú aki tetszik nekem...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van egy fiú aki tetszik nekem ad jeleket de bizonytalan vagyok, help légyszi?

Figyelt kérdés

Egy gimibe járunk szokott nézni de még nem beszéltünk,szülinapomkor felköszöntött messengeren de nem beszéltünk mást, aztán pár napja lájkolgatja a képeim a régebbieket is.

Ez mit jelent?

Nekem nagyon tetszik a srác de megfogadtam, hogy többet nem írok rá egy fiúra sem...

Sose volt még olyan hogy kezdeményezett volna egy olyan srác aki nekem tetszik.

-

Lehet ebből valami? Rámfog írni?

17/l 18/f

2017. febr. 18. 18:48
 1/1 anonim ***** válasza:
Várj pár napot, lájkolj vissza neki párat, hagy essen le neki. Ha nem, akkor kezdeményezz. Mi bajod lehet belőle? Ha nem, hát nem. De ha belájkolta régebbi képeid is, akkor az azt jelenti, hogy nézegette a képeid, ami mindenképpen jó jel, nagyon tetszhetsz neki. Sok sikert! :)
2017. febr. 18. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!