Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Szerintetek lehet ebből valami?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet ebből valami?

Figyelt kérdés

15 éves lány(majdnem 16) és 18 éves fiú.

A lány félénk, bizonytalan.

A fiú pont az ellentétje és cigány(a lány nem az).

Fiu adja a jeleket, hogy tetszik neki a lány, lánynak is tetszik, de a fiu sokak szerint is csak 'azt' akarná. Valójában egyikük sem mondta el a másiknak, hogy tetszik nekik, de mindkét oldalról vannak 'informátorok', tehát tudják. De mégsem lép egyik sem ugymond, a lány elképzelhetetlennek tartja a kapcsolatot, őszerinte nem illenek össze, de belül ő is szereti a fiut. A fiu meg valószínű csak arra szeretné a lányt, de ez nem teljesen biztos.

(Egyiküknek sem volt még komoly kapcsolata)

Szerintetek? Tapasztalatok, vélemények? Mit kéne tenniük, hogyan segíthetnénk nekik?

2017. máj. 5. 17:28
 1/2 anonim válasza:

Szerintem kérdezzen rá nyiltan a csaj. Ha tényleg olyan a kapcsolatuk kétlem hogy ebből vita lenne.

Ha pedig ezt nem túlságosan szeretné akkor meg kell próbálni. Végülis próba, szerencse😉

2017. máj. 5. 19:21
 2/2 anonim válasza:
Hát...szerintem nem olyan jó ötlet cigánynak össze jönni. Nyilván vannak kedvesek is,de én nem mernék bele vágni
2017. máj. 7. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!