Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetne még ebből valami?
Most májusban lesz három éve,hogy utoljára láttam egy eseményen egy helyes srácot. Azelőtt kicsit többet láttuk egymást,mert akkoriban több olyan rendezvény volt,ahová mindketten mehettünk. Ő is felfigyelt rám, mert többször megesett,hogy szemeztünk, egyszer ránéztem,és ő megemelte a szemöldökét és vigyorgott olyan természetes mosollyal,később már köszönni is kezdett,mikor meglátott, egyik alkalomkor idő szűke miatt sikerült egy-két mondatot váltanunk,de utána őt elküldték onnan.Ekkor ő jött oda hozzám,mert én félénkebb vagyok. Rá egy évre ismét mentem,de sehol se láttam,mikor hátranéztem,ott ült az egyik asztalnál,és pont engem nézett,de akkor is csak mosolygott meg halkan üdvözölt,olyan kis huncut tekintettel.A nevét tudom,de azóta sem merem bejelölni Face-en,és mindig ott tájékozódok,hogy most mi van vele,mert azóta sem tudtam elfelejteni.Nemrég derült ki,hogy a tanulmányait külföldön szeretné folytatni.Több kétségem van: vajon tetszhettem-e neki annyira,hogy most felvehetném vele a kapcsolatot,emlékezne még vajon rám,mikor 2 évig voltunk azokon a rendezvényeken,és megérné-e így,hogy valószínűleg külföldi egyetemre megy?
Szerintetek? Bocsi,a hosszúságért.
17/L , 17/F
Szerintem helikopterrel fog berepülni a tetőablakodon..
Írj rá és megtudod, mást nem tudsz csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!