Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet ebből valami?
Van a suliban két srác, legjobb haverok. A legjobb barátnőmnek tetszik az egyik (Ádám). Barátnőmmel rengetegszer megyünk szünetekben a termük közelébe, ő azért hogy lássa Ádámot én pedig azért hogy figyeljem Ádám reakcióját :'D.
Egyik nap amikor mentünk, észrevettem hogy Ádám haverja (Gergő) nagyon mosolyog rám. És beleszerettem abba a mosolyba. Ezután én is azért mentem hogy láthassam :D. És minden alkalommal nagyon néz és mosolyog.
Volt egyszer hogy suli után bementünk az egyik szabad terembe és barátnőimmel ott gitároztunk és énekeltünk. Nekik közben töri faktjuk volt. Aztán a szomszéd teremből fura zajokat hallottunk és barátnőm benézett oda. És látta hogy Gergő és Ádám hallgatóznak.
Még decemberben történt, hogy lehetett szaloncukrot küldeni egy másik diáknak. És a barátnőmmel kaptunk egyet közösen amin ez állt: Kitartást csajok!
És tegnap történt hogy már nagyon éhes voltam (ha éhes vagyok nagyon hisztizek és elviselhetetlen vagyok) és mentünk a folyosón és gyakorlatilag kiabáltam barátnőmmel hogy nem hagy enni és hogy már 4 órája nem ettem és tömegmészárlást rendezek ha nem kapok enni. És sajnos csak későn vettem észre hogy szembejön Gergő és Ádám. Ádám nevetett egy kicsit rajtam Gergő pedig megkérdezte hogy Ádi van kajád?
Tehát az a kérdésem hogy ezek jelek vagy csak bemagyarázom? Barátnőim szerint belém van zúgva de ők hajlamosak mindent bebeszélni. Van esélyem nála?
16/lány és 18/fiú
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!