Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből valami?
Teljesen véletlenül rátaláltam egy csajra Facebookon, aki megtetszett. Nem lakik a környéken, de viszonylag könnyen megközelíthető városban él.
Ráírtam (semmi konkrétat nem terveztem el, csak beszélgetni volt kedvem) és azt vettem észre, hogy a csaj nagyon furcsa.
Egyszerűen akármennyire vicces dolgot írok/küldök neki semmire sem reagál úgy, ahogy a többi lány. Konkrétan akármit csinálhatok, semmi után nem érzem azt a válaszából, hogy bejött volna/leesett volna neki a poén/bók (miközben eddig minden lánynak bejött legalább pár mosolyfakasztó hülyeségem). Ettől függetlenül beszélget velem és valamilyen szinten érdeklődik is irántam, de részéről szinte semmi vidámság nincs a csevegésünkben.
Az elején kicsit erőltetnem kellett, hogy beinduljon a beszélgetés, de érzésem szerint csak kérette magát (talán még most is).
Tényleg nem akartam semmit, csak barátkozni, de annyira érdekes a csaj, hogy egyre vonzóbb kezd lenni, de feleslegesen nem akarom magam beleélni..
17/F vagyok, ő 15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!