Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogyan tudnák ebből ki mászni úgymond?
Figyelt kérdés
Ez hihetetlen ....16 èves vagyok ès csak az idősebb pasik jönnek be....nagyon tetszett egy fiú 20 èves se őt sosem èrdekeltem ...az apja apukám barátja ,aki 45 èves utána elkezdett èrdekelni ő is......valahogy az előtt os apukám barátjai ,mindig bejötek ,meg úgy mások is ...ez örület szerintem valami bajom lehet de nem tudnám el kèbzelni magam egy velem egy kórúval....szinte már betegsèg2017. jan. 28. 21:36
1/4 A kérdező kommentje:
Readásul most meg a tesi tanárom is bejön ,aki szintèn apukám jó ismerőse......
2017. jan. 28. 21:37
2/4 anonim válasza:
Apakomplexusos csíra vagy.. De ahogy látom, neked mind1, csak fas* legyen..
3/4 A kérdező kommentje:
Rosszul látod ...
2017. jan. 29. 20:34
4/4 anonim válasza:
Az teljesen normális, hogy egy lány az idősebb fiúkra/férfiakra vágyik.
Viszont az annyira tényleg nem jó, hogy egy olyan férfivel legyél együtt, aki az apukád lehetne. Ritkán tartósak az ilyen kapcsolatok, és az előítéletekkel is szembe kell nézni.
Az ideális különbség a 3-4 év a fiú javára. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!