Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy fiú úgymond 'jeleket'...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy fiú úgymond 'jeleket' küld a lány felé, de van mikor észre sem veszi, az mit jelent?

Figyelt kérdés
Leginkább a fiúk válaszára lennék kíváncsi
2016. dec. 1. 18:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Várja a visszajelzéseket :)
2016. dec. 1. 18:14
 2/5 A kérdező kommentje:
De én is próbálok neki visszajelezni, de akkor nem érti vagy szerinted miért nem lép?
2016. dec. 1. 18:51
 3/5 anonim ***** válasza:
Mik azok a jelek? Hány évesek vagytok?
2016. dec. 2. 12:47
 4/5 anonim ***** válasza:

Én voltam így egy lánnyal. Szerelmes voltam belé, mindent megtettem volna érte, de azt kezdtem észrevenni rajta, hogy ő sosem néz rám. Mindig lefelé nézett ha szembe jött, tehát úgy éreztem, hogy ő engem 1) vagy nem kedvel, 2) vagy sejti, hogy így vagyok vele, de titokban van barátja, csak persze nem mutatja,ezért kerüli a rámnézést, nehogy megszólítsam 3) vagy ő is szerelmes, de félénk fajta velem szemben. (de ez max. csak a plátói álmokban fordulhat elő)

Szóval volt, hogy nagyon szomorú voltam őmiatta, és "kirekesztettnek" éreztem magam az ő részéről (volt, hogy társaságban is mindenkire ránézett, rám nem; de csak velem csinálta ezt, a többi fiúval nem volt ilyen), és ezért nem néztem rá. Eszméletlen csalódottságot éltem át, hogy miért teszi ő ezt velem, ezért leblokkoltam csak, ha megláttam, inkább nem is kerestem a vele való kapcsolatot, mert úgyse szeret...

Szóval szerintem legyél vele nyitottabb, és a legjobb fegyver, ha nem kerülöd az ő tekintetét. Miért nem beszélgetsz vele, csak nem közömbös a számodra, ha kiírod a kérdést ide. Pl. lehet neki írni a névnapján is, csak hogy gondoltál rá, de egy "hogyvagy"-okot is el lehet ereszteni e szürke hétköznapok között.

És persze ha ír neked, akkor méltatod-e válaszra, vagy csak 3 nap múlva... Azért ez sem mindegy.

2016. dec. 3. 14:32
 5/5 anonim ***** válasza:

És folytatva (#4) ezért nem léphet a fiú, mert nem biztos abban, hogy a lány is így érez-e, vagy elutasítaná őt.

Látod, ilyenek a szerelmesek: félnek a másiktól, úsznak a rózsaszín világban, két lábbal a föld felett járnak, emiatt bizonytalanok, képesek magukból is hülyét csinálni, és nem érnek célba. :(

2016. dec. 3. 14:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!