Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Segííítséééég! Szerintetek...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Segííítséééég! Szerintetek lehet ebből valami?

Figyelt kérdés
A sráccal oviban és alsó tagozat elején legjobb barátok voltunk, szerelmes volt belém, de én mást szerettem. Nemrég rámírt és elhívott moziba. Felenevedtek bennem a régi emlékek, és azt hiszem hogy tetszik... Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni?

2017. jan. 29. 08:16
 1/6 anonim ***** válasza:
88%

kitalálom most 4-es nagy lány vagy már? Kort odeírhattad volna, hogy tudjuk mennyi idő is telhetett el.. Lehet már nem is úgy emlékszik rád, lehet csak egy utolsó lehetőség voltál mert mindenki elküldte és pörgette magában, hogy kit lehet még elhívni, tudod fő az optimizmus.

Amúgy rajtad meg rajta múlik, hogy mi lesz belőle, ha azt mondom, hogy NEM, akkor is úgy cselekszel, ahogy eleve eltervezted, szóval gyakorlatilag a kérdésnek annyi értelme van mint a tipmixnek nyeremény nélkül.

A lottónak szelvény nélkül.

A mateknak számok nélkül.

2017. jan. 29. 08:20
 2/6 A kérdező kommentje:
Én 15/l vagyok ő 16/f
2017. jan. 29. 08:21
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

beszarok iagazd volt 1-es, tényleg rólam tett fel kérdést -.-

majd eldől! Bízd rám a dolgokat, nem véletlen hívtalak el.

2017. jan. 29. 08:38
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Itt egy érdekes történet lehet a háttérben a válaszok alapján!
2017. jan. 29. 08:54
 5/6 anonim ***** válasza:

Mar bocsi, de "alsó tagozat elején mást szerettél"? XD Igen, lehet, hogy akkor tényleg szerelmes voltal, de az esetek 98%-ában vagy csak annyi, hogy a gyerek tetszik, vagy csak szimpla fellángolás. XD De rendben, elhiszem neked. 😉

Mar ne is haragudj, de a kérdésed, hogy mit lehet tenni akkor, ha egy régi barátod megtetszik neked? XD Pl. akk menj el vele moziba. FUCK LOGIC!!! 👌🏿

2017. jan. 29. 10:12
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi mondjuk meg, hogy lehet-e ebből valami? Menj el vele moziba, aztán utána mondd meg te. Kíváncsian várjuk.
2017. jan. 30. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!