Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet ebből még valami vagy nem?
Figyelt kérdés
Van egy lány akibe már december óta szerelmes vagyok. Én végzős vagyok ő pedig kilencedikes. Már adtam neki egyértelmű jeleket hogy mit érzek pl Facebookon a képét nem lájkoltam hanem sziveztem, mindig a szemébe nézek hosszan ha össze találkozunk valahol és mosolygok, meg egyszer hagytam neki valahol egy kisebb ajándékot és figyeltem messziről (ő nem látott) a reakcióját és nagyon mosolygott meglepődött és beszélt a barátnőivel. Itt egyébként már "tudott rólam". Instagramon bekövettem őt és aztán ő is vissza pedig mindketten privátok vagyunk és ő nem követ sok embert vissza. Iskolában amikor szembe megyünk egymással vagy csak szimplán egy légtérben vagyunk (ritka az olyan) akkor mindig kerüli a szemkontaktust csak néha mer belenézni a szemembe. Volt hogy mellettem jött el és látványosan nézett lefelé és még a haját is odatette az arca elé pedig én végig öt néztem. Szinte mindig a barátnőivel van ha ők is ottvannak vele akkor nem ő hanem valamelyik barátnője figyel engem. Azt nézhetik hogy figyelem e őt? Három hét múlva elballagok és mindenképp szeretnék még hozzá közeledni. Szerintetek nem akar semmit vagy csak szimplán fél a korkülönbség meg amiatt hogy végzős vagyok? Többen mondták már hogy írjak rá de én azt mondtam hogy amíg nem jelez vissza nekem addig nemakarok. Pedig lehet pont erre várna? Alapból bátor lány ezt biztosra tudom ezért lepne meg ha kiderülne hogy fél. Szerintetek mivan? 18/F2017. ápr. 10. 23:59
1/2 anonim válasza:
Szia
Szerintem mindenképpen kezdeményezz!
Mivel csak kilencedikes, te meg már nagy végzős vagy kizártnak találom, hogy ő kezdeményezzen, még ha bátor is. Szerintem várja, hogy férfiként te lépj először. Ez abszolút elvárható egy "kislánytól" akinek esetleg bejön egy nála idősebb. És amúgy is a lányok szeretik, ha a pasi lép.
Kapd el a folyosón, kezdeményezz beszélgetést, kísérd el valameddig hazafelé.
Én sem merek soha, vagy csak nagy ritkán a "kiszemeltem"re nézni, pláne ha az elmegy mellettem. Rendszerint nyílegyenesen magam elé bámulok. :D
Hajrá!
Majd mondd hogyan alakult.
18/L
2/2 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen kezdeményezz ne szalaszd el a lehetőséget szintén kilencedikes vagyok és a barátom végzős nekem már elég régóta tetszett szeptember óta és ő próbált jeleket adni de én se nagyon mertem ránézni meg ilyenek és annyira boldog voltam mikor kezdeményezett el se akartam hinni szóval ne szalaszd el a lehetőséget azért csinálja ezt a lány mert szégyenlős és akit szeretsz nem olyan könnyű bele nézni a szemébe érted..:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!