Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem? Hogy érhetném el a célom?
17 éves lány vagyok (hamarosan 18) és beleszerettem (legalábbis azt hiszem) egy nálam 2 évvel fiatalabb srácba. Nagyon tetszik, jól néz ki, jó a humora, ha tudnék, el tudnék vele beszélgetni rendesen. És nagyon tetszik, folyton őt keresi a tekintetem. Fontos tudni, hogy együtt járunk edzésre, küzdősportra, így viszonylag gyakran érünk egymáshoz. Az apukája az edzőnk. Néha beszélgetünk egy kicsit - soha nem vagyunk kettesben - de semmi több. Edzés után egyből lelép, nem szoktunk beszélni, edzésen pihenőn szinte a terem másik felébe vonul messze tőlem, nem néz a szemembe, nem beszél hozzám, és még csak nem is hülyül úgy velem, mint a többiekkel -én vagyok az egyedüli lány-. Egyszer volt olyan, hogy négyen edzettünk együtt, s míg a többiek birkóztak, addig ő is letámadt engem, azt csinálva velem, amit én szoktam, (ő soha) csikizett, megölelt, beszélgetett velem és egymás lábán teszteltük az érzékenységünket. Az edzés végén pedig a térdével a hátsómat érintette. Azóta néha szólunk pár szót egymáshoz, ha nem értek valamit. Ma edzésen pedig az apja párba állított minket, hogy birkózzunk. Cserénél pedig mondta, hogy maradjunk egy párba, és sejtelmes arcot vágott közbe. Birkózás közben többször is ölelő pózba kerültünk, amikor a ruhám felcsúszott ő megigazította, mikor pedig hárman csináltunk egy technikát, nekem többször is elmagyarázta, s nem engedte, hogy én legyek az, akinek fájdalmat okoznak. Mosolyogni sűrűn szokott, de az az arcára van fagyva, így igazi vigyorral még nagyon ritkán ajándékozott meg.
A problémám a következő: hogy közeledjek hozzá? Nem tudom, hogy kapcsolatban van-e, mikor az edzésnek vége, sajnos mindig a telefonját nyomkodja. Lehet-e egyáltalán esélyem nála? Vagy ha nincs, hogy érjem el, hogy legyen? Esetleg flört tippeket tudnátok adni? Előre is nagyon szépen köszönöm a komoly válaszokat. :)
ha egy közel 18 éves csaj nem tud beindítani egy 15 éves srácot, akkor ott gond van.
Megismétlem, 15 éves srác, 18 éves lány. HA randa vagy de átlag tested van, valszeg akkor is robbanna a közeledbe, erre meg kb fordított a helyzet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!