Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit kéne tennem. Rosszul döntöttem volna? (17F)
Figyelt kérdés
Soha sem voltam még szerelmes. Persze, 1000x volt már, hogy egy lány külsőre nagyon megfogott, de egy lány sem volt aki a személyiségével megfogott volna...eddig. Körülbelül egy éve ismerjük egymást (évfolyamtárs), és igazából nem tudom, hogy szerelmes vagyok-e (ez az első alkalom, hogy így érzek). Akár hányszor meglátom, mosolygok és mintha minden gondom elszánt volna. Alvás előtt is Ő jár az eszemben minden este. Reggelente alig várom, hogy találkozzunk. Többször kapom magam azon, hogy az eget bámulva rá gondolok. (Nem hittem volna, hogy ilyen nyálas is tudok lenni :D) Azonban barátja van. Ezt már a legelején megtudtam, és pár hete jutottam el arra a szintre, hogy nem kínzom tovább magam. Próbáltam megszakítani vele a kapcsolatot. Ez egy igen önző lépés, hiszem tényleg jóban voltunk, de már nem láttam más kiutat. Azt hittem ezzel lezárhatom, de folyton megkeres, hogy mi a baj. Azt hiszi, hogy nagyon megbántott valamivel. Nem tudom, hogy ez lenne-e a szerelem. Azt sem tudom, hogy jól döntöttem-e és azt sem, hogy érdemes-e "rólunk" gondolkodni.2017. febr. 2. 03:35
1/8 anonim válasza:
:( sajnálom, tényleg szar helyzet!
Esetleg ha legközelebb megkeres, hogy mi a baj, mondd, hogy mindegy, lényegtelen, ilyenek. Ha tovább kérdezősködik, mondd meg neki, hogy "az a baj, hogy már nem tudok egyszerű barátként gondolni rád, és mivel tudom, hogy van barátod, és ezt a kapcsolatot nem fogom felrúgni, szerintem ez a legjobb, ha elkerüljük egymást legalább egy darabig."
Biztos meg fogja érteni. És ezt tényleg csak akkor mondd el így, ha nagyon kérdezősködik, hogy lássa, hogy tiszteletben tartod a kapcsolatát!
2/8 anonim válasza:
Igen, szerelmes vagy, és én a helyedben elmondanám a lánynak. Ilyen fiatal korban a kapcsolatok rövid ideig tartanak általában, ki tudja, az ő kapcsolata meddig húzza még. Én várnék a helyedben.
3/8 anonim válasza:
(előző) mármint a lányra, egy darabig
4/8 anonim válasza:
nem döntöttél helyesen sztem azért még nem kell őt büntetni mert megtetszett... ne légy ösztönlény ok tetszik és nem lehetsz vele, de azért barátok még lehettek és hátha később alakul vmi..
5/8 anonim válasza:
Ez nem volt önző lépés. Érthető,hogy nem akarod magad kínozni.
Csak barátja meg úgy sem tudnál lenni, mert vonzódsz hozzá. Max. be tudnád neki adni,hogy barátként tekintesz rá, de minek hazudnál szegénynek.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat. Szóval az lenne a megoldás, hogy elmondom neki az igazságot és továbbra is távolságot tartok vele?
2017. febr. 2. 11:06
8/8 anonim válasza:
Ijjjjj nagyon drukkolok és igen mondd el neki!! Szorítok neked 12/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!