Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Nagyon megbántottam és rosszul...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon megbántottam és rosszul döntöttem?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok és most vagyok 9.-es a gimiben. Amikor idekerültem pár hét ismerkedés után összejöttem egy 10.-es fiúval, nagyon jól elvoltunk, persze voltak vitáink is de szerintem ez természetes egy kapcsolatban. A lényeg, hogy kb. 3 hónapig jártunk, és én tényleg nagyon szerettem őt, de aztén elkezdtem kételkedni benne, hogy vajon amit érzek iránta az tényleg szerelem-e, mert akkor voltam életembe először szerelmes,és nem volt igazán viszonyítási alapom. Persze erre a kételkedésre a fiú nem adott okot, mert p tényleg mindent megtett értem és ő is nagyon szeretett engem. Szóval egy elhamarkodott döntést hoztam és időt kértem tőle, mert bizonytalan voltam az érzéseimben. És ahogy eltelt 2 hét rájöttem, hogy nem is hiányzik vagyis nem szeretem és ezért szakítottam vele. Lassan eltelt egy hónap, hogy szakítottunk és rádöbbentem, hogy nagyon hiányzik minden ami vele volt, az együtt töltött közös idő és minden ami vele kapcsolatos. Tényleg elhamarkodottan döntöttem és nem kellett volna vele szakítanom emiatt? Nagyon megbántottam őt? Mit tegyek, hogy rájöjjek, hogy mi ez az egész?

#szerelem #kapcsolat #hiány #iogaz szerelem #16 éves fú
2017. jan. 26. 17:46
 1/2 anonim ***** válasza:
Gyerek vagy még...
2017. jan. 26. 17:54
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha már tényleg felnőtteset akarnak játszani a gyerekek, akkor vállald a tetteid következményeit. Ha össze akarnál jönni vele újra, azt hinné hogy csak játszadozol vele. Szerintem egyáltalán nem merül fel kétely egy olyan kapcsolatban, ahol mindkét fél teljesen jól érzi magát. Akkor ilyen dolgokon el se tudnál gondolkodni valószínűleg. Az is lehet, hogy magadban kételkedtél, mint valakinek a párja egy párkapcsolatban, sem mint a párodban.(lehet neked nem volt önbizalmad, és amikor szünetet tartottatok akkor persze hogy visszajött, mert úgy csak magadért voltál úgymond felelős, nem volt az az elköteleződés) Viszont az is lehet hogy tényleg nem a te embered volt. Mindenesetre ismerd meg jobban magad, tanulmányozd, gondolkozz el, hogy mik miatt merülhetett fel benned ez az érzés, és tanulj belőle. Mert ez így nem okés, hogy jön valami kis hideg fuvallat aztán arra is ilyen szélsőségesen dönt valaki.
2017. jan. 26. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!