Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántottam a szerelmemet, mit tegyek?
Volt az előbb egy ilyen kérdés , valószínű Te tetted fel.
Én mikor ilyen cipőben voltam vártam egy napot másnap pedig vittem egy fehér rózsát. Bocsánatot kérsz és beszéljètek meg hány napot szeretne találkozni. :)
F/21
Elfogod veszíteni és ezt nem gonoszságból írom. Ha már most zavarja ez az oldalad, sosem fog megtetszeni neki és csak idő kérdése, hogy úgy fogja érezni megfojtod a túlzó rajongásoddal. Ahelyett, hogy sietnél megvigasztalni és bocsánatot kérni, inkább gondolkodj el, hogy tudnád kicsit visszavenni ezt a viselkedésed anélkül, hogy persze magadat is túlzottan bántanád vele, hogy nem lehetsz olyan amilyen alapból lennél. Vagy fogadd el, állj fel és keress olyas valakit aki így szeret majd téged a magad formájában, önkontroll nélkül.
Sajnos tényleg sokszor előfordul, hogy bármilyen szépnek induló kapcsolat széthullik azért, mert más a két fél szeretet igénye :/
Azt nem tudom, hogy ha változtatsz sikerül-e, vagy egyáltalán tudsz-e változtatni ezen. Ez ilyen jellem dolog benned, nem olyan egyszerű. A gond az, hogy nem azon van a hangsúly inkább, hogy nem akarja feladni a kapcsolatotokat (még), hanem, hogy neki ez MÁR SOK. Vagyis elutasítja ezt a jellemed alapból és később is el fogja ha nem változik meg benne ez, még ha most meg is nyugszotok. Minden kapcsolat két emberen múlik.
Az a baj, hogy a lányok nagyrésze rajongani szeretne valaki iránt és nem azt, hogy iránta rajongjon valaki feltétel nélkül. Tudod ez a szokásos "nem tudok férfiként (fel)nézni rád" dolog.
Persze próbáljatok túlendülni ezen, beszéljétek meg, nálad az lehet a kiinduló pont, hogy mi az amit imád benned, ami tulajdonságaidért ő rajong érted és összejött veled, azt előtérbe hozni, hogy ne nyomja el a rajongásod a domináns (számára fontos) jellem jegyeidet hülyén megfogalmazva. Am elöző hozzászóló vagyok még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!