Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Megbántottam volna?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántottam volna?

Figyelt kérdés

Az egyik fiu osztálytársam ma rám irt hogy csókolózna velem, találkozzunk valahol reggel. Irtam hogy nem vagyok hülye és ne szórakozzon azt válaszolta hogy komolyan gondolta. Meg kért hogy erről senkinek se szoljak. Kérdezte hogy tetszik e nekem irtam hogy talán, azt válaszolta hogy én nagyon bejövök neki. Kérdeztem hogy csak csók és ennyi, megkérdezte hogy én mit akarok és irtam hogy csak csok semmi több. Aztán irta hogy ne is akarjak többet aztán elköszönt. Kérdeztem hogy valami rosszat irtam e de nem válaszolt.

Miért? Talán megbántottam?

15/l

2016. dec. 1. 21:00
 1/2 anonim ***** válasza:
Hülye, hagyd a fenébe.
2016. dec. 1. 22:01
 2/2 Qubi válasza:
Ez hülye, hagyjad.
2016. dec. 4. 12:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!