Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Visszautasítottam az osztálytársamat és most lehet hogy megbántottam (járni akart és én nemet mondtam) Tanács?
Nos, a sztori annyi, hogy nemrèg szerelmes lett az egyik osztàlytàrsam belèm, (elèg bonyolult sztori, ha kell leìrom..) ès tegnap megkèrdezte (persze a haverjàn keresztül, de ùgy hogy a haverja mellet azèrt ô is ott volt), hogy jàrnèk-e vele (itt is van egy hosszab ès viccesebb sztori.. xd), ma ugyanùgy megkèrdeztèk, ès èn nem akartam megbàntani, vagy ilyenek, ès attòl fèlek, hogy megbàntottam (ezt mondtam neki: figyelj... Èn nem akarlak megbàntani vagy ilyenek (itt egy kisseb szünet amikor hülyèskedtek a haverjaink, mert ugye ôk is ott voltak)... Itt ugye ezt tobbszor is elmondtam mert mindig közbe beszéltek ès a haverja kèrdezte hogy akkor most igen vagy nem? Ugye en megint elmondtam a fentit, es ugye a vàlaszom nem, és elmentek).
(Egy kis mellèksztori: kèsôbb megint odajöttek de a szerelmes nèlkül, ès akkor mondtam hogy nem rossz arc vagy ilyenek, meg hogy ebben az èvben am sem jàrtam volna senkivel... Nem tudom hogy ezt elmondta e neki..)
Nos... Most furcsàn èrzem magam... Mert ugye lehet hogy megbàntottam... Hogy derìtsem ezt ki? Hètfôn kèrdezzem meg tôle hogy haragszik e vagy valami màs ötlet? Fontos... Volt màskor is, hogy valaki ugyanezt ezt kèrdezte, de akkor nem volt ilyen èrzèsem...
Vagy esetleg mièrt van ez az èrzès..
És mit tudnál csinálni? Sajnálatból összejönnél vele, vagy mi?
Nekem is fontosak mások érzései, de ez esetben Te nem vagy hibás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!