Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Ti mitszóltok ehez, mit...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mitszóltok ehez, mit tennétek? 4honapja van baratom. Na ugye kozeledik a karacsony. Mondtam neki hogy nem erek ra kedden es szerdan. O meg benyogi h csutortokon es penteken nem azaz karacsonykor.

Figyelt kérdés
Ertem hogy a csaladjaval lesz. De ezek szerint en egy senki vagyok? Napok ota bunkozik. Tudom hogy a karacsony nem az ajandekokrol szol de, akkor is illene a masiknak venni valamit nem? Nem is kapok semmit es nem is leszunk egyutt karacsonykor. Most azon gondolkozok hogy kidobom. Mert ez szarul esik es egyre tobbet bant. Lehet hogy en vagyok a hibas magamba kene neznem.

2015. dec. 18. 20:00
 1/5 anonim ***** válasza:

Besertodott :D en is szoktam ilyet csinalni

Amugy elszallt vele a lo sztem.. le kene allitanod ha bunkozik

2015. dec. 18. 20:03
 2/5 A kérdező kommentje:
De nem ertem min sertodhetett be. Meg ez sztem egy bunko dolog h nem hivja meg a baratnojet hozzajuk....Egyre tobbet veszekszunk..erzem h ennek nem lesz jo vege.
2015. dec. 18. 20:05
 3/5 anonim ***** válasza:
Egyik baratom ugyanigy volt a fiujaval aztan szakitottak de megbanta es ujra osszejottek :3 1-es voltam
2015. dec. 18. 20:09
 4/5 anonim ***** válasza:

Szia! Habár én tini már nem vagyok, de úgy vélem, szívesen olvasnád az én véleményem is.

Én 2 éve vagyok együtt a párommal, és a harmadik karácsonyunk lesz ez együtt (2013 decemberében jöttünk össze, így jön ki a harmadik karácsony).

Az elejétől fogva nem töltöttük együtt a Szentestét vagy a Karácsony első napját. A második napját már inkább. Habár a legelső közös karácsonyunkkor nagy meglepetésemre idejött hajnali 1 körül, hogy na menjünk el kocsikázni egy barátjával együtt. Balatonvilágosra mentünk, egy kilátóhoz.

De nem ez számít. A lényeg az lett volna, hogy szerintem ne aggódj azon, hogy a karácsonyt a családjával töltené, én sem mérgelődöm azon, ha a párom nem velem szeretne lenni.

Én úgy gondolom, ha majd együtt élünk, akkor majd együtt töltjük a Szentestét és a többi napot a családdal. Mindennek eljön az ideje.

A bunkó viselkedésével kapcsolatban meg üljetek le beszélni, hogy mi a helyzet, mi változott, amiért ennek be kellett következnie... Kérdezd meg tőle, hogy mi a baj.

Kellemes ünnepeket!

2015. dec. 18. 20:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem még frissnek érzi a kapcsolatot ahhoz, hogy az ünnepeket közösen töltsétek, és a pasik egyáltalán nem agyalnak ajándékon. Éreztesd vele, hogy nem esel kétségbe, ha azon a héten egyáltalán nem is találkoztok, mert nélküle is feltalálod magad :) Ez majd jót tesz az egójának :) Kapcsolat terén jó olyat keresni, akinek hasonló az értékrendje ilyen alapkérdésekben, mint karácsony például :) Boldog ünnepeket! :)
2015. dec. 18. 22:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!