Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mitszóltok ehez, mit tennétek? 4honapja van baratom. Na ugye kozeledik a karacsony. Mondtam neki hogy nem erek ra kedden es szerdan. O meg benyogi h csutortokon es penteken nem azaz karacsonykor.
Besertodott :D en is szoktam ilyet csinalni
Amugy elszallt vele a lo sztem.. le kene allitanod ha bunkozik
Szia! Habár én tini már nem vagyok, de úgy vélem, szívesen olvasnád az én véleményem is.
Én 2 éve vagyok együtt a párommal, és a harmadik karácsonyunk lesz ez együtt (2013 decemberében jöttünk össze, így jön ki a harmadik karácsony).
Az elejétől fogva nem töltöttük együtt a Szentestét vagy a Karácsony első napját. A második napját már inkább. Habár a legelső közös karácsonyunkkor nagy meglepetésemre idejött hajnali 1 körül, hogy na menjünk el kocsikázni egy barátjával együtt. Balatonvilágosra mentünk, egy kilátóhoz.
De nem ez számít. A lényeg az lett volna, hogy szerintem ne aggódj azon, hogy a karácsonyt a családjával töltené, én sem mérgelődöm azon, ha a párom nem velem szeretne lenni.
Én úgy gondolom, ha majd együtt élünk, akkor majd együtt töltjük a Szentestét és a többi napot a családdal. Mindennek eljön az ideje.
A bunkó viselkedésével kapcsolatban meg üljetek le beszélni, hogy mi a helyzet, mi változott, amiért ennek be kellett következnie... Kérdezd meg tőle, hogy mi a baj.
Kellemes ünnepeket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!