Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek rájött vagy valaki elmondta? Megbántottam? 13/L
Ez így mikor történt? Mármint hol voltatok együtt ahonnan hazakísérgetne nyáron? Mármint feltételezem nem nagyon vagytok ugyanabban a baráti körben, vagy de?
Egyébként, ha ez nem baromság akkor a barátnőd elég köcsög, nem miattad van. Nem tudom, hogy gondolta a barátnőd, de most miatta érzitek magatokat mindketten szarul a fiúval.
2.
A suli végén történt csak eddig úgy kicsit férre tettem a nyárra az ügyet de mindjárt suli.. Köszi a vigaszt
3.
Az a gond h napi szintem látjuk egymást mibek egy osztályba járunk
Megjegyzem, a lekoptatás azt jelenti, hogy szépen lassan eltűnsz. Ez eléggé gerinctelen dolog. Két dolgot tehetnél jó esetben:
1. maradjatok csak barátok (friendzone) Ez is kicsit gonosz dolog, de legalább nem ködösítesz.
2. Megmondod, hogy húzzon el. Ez a legjobb, nem félreérthető.
Én személy szerint utálom, ha szép lassan "lekoptatnak" mivel nem egyértelmű hogy csak rossz kedve van vagy mit akar, ezért teszek erőfeszítéseket az ügy érdekében. TE nem legyél ilyen aljas ;)
12/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!