Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2éve hagytam el az osztályomat egy 8osztályos gimibe mentem át. Van egy sráca a volt osztályomba aki tetszik nekem és én is tetszek neki. Amikor elmondta hogy tetszek neki én hülye azt mondtam neki hogy ő nem jön be nekem. Viszont Mit csináljak?
a mostani oszimban van egy srác aki tetszik de én szerintem nem tetszek neki.Mit tegyek?Mondjam el a volt oszitársamnak hogy mégis tetszik?
13/L
Ne kérdezz semmit, ha csak olyan választ lehet adni, amilyet elvársz. A "válaszommal" (inkább véleményemmel) nem akartalak megbántani. 14 éves vagyok, volt már, hogy tetszett valaki, de szerelmes még nem voltam, de a leírtak alapján te sem. Nem bűn, ha tetszik valaki, de ne szórakozz másokkal, te sem örülnél, ha játszadoznának.
Tanácsot szeretnél? Oké, akkor kapsz.
Összegze, amit írtál: A volt osztálytársadnak tetszettél és neked is tetszett ő, de te letagadtad. Az új osztálytársad IS tetszik neked, de neki lehet nem tetszel, ezért mivel azt gondolod nem tetszel neki; megelégszel a másikkal is, akinek tetszel. Ha nincs ló megteszi a szamár is. Ha a volt osztálytársadnak elmondanád az "érzéseidet" mit érnél el vele, hogy a másik majd szerelmet vall? Mellesleg tisztán kivehető a leírtakból, hogy teljesen össze vagy zavarodva.
Tanácsom: Várd meg a nyarat (vagy a felét) és beszéld meg velük, de ha az új osztálytársad is tetszik, akkor vele is tisztáznod kéne a helyzetet, játszd el vele a "te mit tennél az én helyemben" játékot, de ne azt mond, hogy tetszik a volt osztálytársad és ő, mond azt, hogy "tetszik neked a volt osztálytársad és egy évfolyamtársad" (vagy bárki csak ne őt mond), kérdezd meg tőle ezt is:
-"Szerinted tetszem annak a fiúnak?
(Ha azt válaszolja igen, akkor utánna ezt kérdezd:)
-"Mégis mi tetszhetne bennem? Mi az ami jó bennem? ...stb...
Így könnyebben kiderítheted, hogy tetszel-e neki, ha igen, akkor meg egy kis ideig ne foglalkozz semelyik fiúval sem csak gondold át az egészet.
Remélem ez már egy olyan válasz volt, amit "vártál".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!