Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Van egy srác,akibe nagyon belezúgtam.Mindig zavarba jövök,ha meglátom.Sokat bulizunk együtt,de nagyrészt veszekszünk.Persze nem komolyan.Viszont Viszont van pár probléma.Az egyik az,hogy az egyik barátjába voltam szerelmes,akivel nem vagyunk túl rózsás viszonyba.Ráadásul nem merem elmondani a fiúnak,hogy tetszik.2017. jan. 29. 15:30
1/4 anonim válasza:
Ne haragudj, de most nekünk honnan a feneből kene tudnunk, hogy mit tegyél? Ha Te sem tudod, nekünk miért es honnan kene? XD
2/4 anonim válasza:
Elmondhatod nyugodtan nekem nem zavar, habár nem lövöm le a poént, hogy mit fogok majd neked válaszolni, nem akarod tudni mit fogok mondani, ha bevallod?
Nem éget a vágy, hogy megtudd?? nah igen ezt csak akkor tudhatod majd meg, ha bevallottad nekem érzéseidet.
3/4 anonim válasza:
Én fiú vagyok és egy fiú (legalább is én)csak örülni tud annak ha tetszik egy lánynak ,úgyhogy szerintem mond el neki.
4/4 anonim válasza:
Miert nem mered elmondani? Nem nagy cucc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!