Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tudom, hülyr voltam. Mit kéne tennem?
Van egy lány ismerősöm akinek eléggé úgy tűnik, hogy tetszem, ebben igazából szinte biztos vagyok. Nekem alapból ilyen flörtösebb természetem van, és hát eléggé szeretethiányos vagyok, szóval jól esik ha ott van mellettem, stb... De Nekem nem tetszik. Nos, abban is szinte biztos vagyok, hogy ő úgy gondolja, hogy tetszik Nekem, már mások is mondták/kérdezték, hogy tetszik. Mit csináljak? Azt nem mondhatom neki, hogy nem tetszik:
1. Nem szeretném megbántani :(
2. Amilyen természetű, biztos értetlenül nézne Rám és elterelné a témát, esetleg még tagadná is. Aztán elég szomorú lenne.
Mit tegyek? :C
Miért gondolja azt,hogy tetszik neked?
Ahhoz,hogy ezt higgye olyat kellett neki írnod,hogy az jöjjön le neki,hogy tetszik neked.
Ezt komám bizony te rontottad el
Sokat néz, keresi a társaságomat, félénk ha bedzélünk, sokszor nem igazán tud a szemembe nézni (szóval rámnéz aztán elnéz, majd vissza néz 2-3 másodperc múlva, keresi a társaságom, kifogást keres, hogy beszélni tudjunk, elkérte a számomat, majd rámírt neten is, sokszor megérint, folyton babrálja a haját/karkötőjét ha beszélünk, hagyja hogy hozzáérjek (megöleljem, átkaroljam a derekát, megfogjam a kezét, stb), nagyon kedves, sokat mosolyog, ad puszit...
15 éves Vagyok, fiú (nehéz volt kitalálni :D ), a lány az osztálytársam, ő 14 éves. Nyolcadik osztályosok vagyunk.
:(
Mondd azt neki,hogy interneten találtál egy lányt,akivel elég jól kijöttök és hogy alakulóban vagytok. Akkor majd el kezdd rólad lemondani,elfelejteni téged szerelmileg(remélhetőleg)
És majd ezután kérdezd meg tőle,hogy ő hogy áll a fiúkkal
(Utolsó vagyok)
Akkor csak szimplán kérdezd meg hogy áll a fiúkkal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!