Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örök életemben nagy csajozós voltam, Mostanra megnosultem, eltelt 4 év és hiaba szeretem az asszonyt, más nőket is magamévá kell tennem. Valaki van hasonló helyzetben?
Gratulálok.' Kedves Közönség!
A "hatalmas érzelmek, ragaszkodás, párkapcsolati lntelligencia és hitvesi hűség élő példáját láthatjuk. "
- Vagy inkább a farokkal gondolkodó,kanos házas férfi repertoárját ingyen és bérmentve!
De ne csüggedj kérdező, a házas hímtársaid 95% -a egy felajánlkozó 17-körüli tinip(n@)ra nézve így "gondolkodik".
A maradék 5% házas férfi, tényleg tiszteli és szereti a feleségét, - na még ha gondolkodnak is más nők magukévá tevésén... sosem lépik ezt meg!
Ne haragudj, de tőlem nem kapsz a nyakadba érmet!
Nem kellett volna megnősülnöd. Nem hiszem, hogy ezt érdemelné a párod, amit tervezgetsz.
Ha szereted, akkor kicsit a helyébe is beleképzelnéd magad.
De hát nem teszed, le se szarod.
Az a lényeg, hogy neked jó legyen minden, igaz?
Jelen.
Hasonlo a helyzet, imadom a felesegem es nekem o a vilag legjobb noje es egy noert sem hagynam el, de nem hagyok ki helyzeteket.
Köss a farkadra csomót, ha nem bírsz vele.
A házasság lényege, hogy egy életre választasz társat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!