Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hasonló hasonlót vonzza elv miatt vonzódom így hozzá?
Figyelt kérdés
Van egy fiú évfolyamtársam, aki eleinte nem váltott ki belőlem semmit. Ám ahogy egyre jobban megismertem, egyre több közös vonást fedeztem föl benne. Neki is nagyon jó humora van, valahogy minden helyzetnek meglátja a komikumát, meg szeret csipkelődni, akárcsak én, ezért imádok a közelében lenni, mert mindig jól szórakozunk. Úgy tűnt, a fősulihoz nagyon lazán áll hozzá, de aztán meglepően jó eredményeket írt, és hát én is ilyen vagyok, nem látszik rajtam, hogy olyan hű de komolyan venném a sulit, de ha jön egy számonkérés azért keményen felkészülök. Ami még nagyon szimpatikus benne, hogy folyton rajzolgat órákon, pár éve én is ugyanígy telefirkáltam a füzeteimet, amikor unatkoztam, mint ahogy ő. Az életfelfogása is hasonló, mert nem szívja mellre a dolgokat, és egyfajta könnyedség, lazaság, nyugodtság jellemzi, én is majdnem ilyen vagyok, de azért nem ennyire, az ő lazasága hozzám képest is irigylésre méltó. Külsőre nem az esetem, mégis nagyon vonzódom hozzá.2016. márc. 27. 10:00
1/7 anonim válasza:
De mi is tulajdonképpen a kérdés? Igen, azért vonzódsz hozzá.
2/7 Blade Bone válasza:
Szerintem igen, még ha elsőre nem is úgy látszanak a dolgok, de ha megismered, megszereted. :)
3/7 anonim válasza:
én egy munkatársnővel jártam hasonlóan. évekig nem váltott ki belőlem semmit, csak együtt dolgoztunk, semmit nem éreztem iránta. aztán ahogy egyre jobban megismertem és rájöttem, mennyi közös vonásunk van, egyre jobban vonzódtam hozzá.
4/7 A kérdező kommentje:
Csak korábban ilyen nem volt velem. Mindig olyanba voltam szerelmes, akihez rögtön az első látásra vonzódtam.
Ezért vagyok kíváncsi ,hogy másokkal is volt e ilyen.
2016. márc. 27. 13:26
5/7 anonim válasza:
Velem is ez van most, egy csoporttársamhoz vonzódok mostanság, eddig úgy másfél évig közömbös volt. Szintén azért, mert felfedeztem sok hasonlóságot köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!