Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Tudom, hülyr voltam. Mit kéne...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tudom, hülyr voltam. Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés

Van egy lány ismerősöm akinek eléggé úgy tűnik, hogy tetszem, ebben igazából szinte biztos vagyok. Nekem alapból ilyen flörtösebb természetem van, és hát eléggé szeretethiányos vagyok, szóval jól esik ha ott van mellettem, stb... De Nekem nem tetszik. Nos, abban is szinte biztos vagyok, hogy ő úgy gondolja, hogy tetszik Nekem, már mások is mondták/kérdezték, hogy tetszik. Mit csináljak? Azt nem mondhatom neki, hogy nem tetszik:

1. Nem szeretném megbántani :(

2. Amilyen természetű, biztos értetlenül nézne Rám és elterelné a témát, esetleg még tagadná is. Aztán elég szomorú lenne.

Mit tegyek? :C

2017. jan. 18. 17:31
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Az is igaz mondjuk, hogy neten úgy 3000 üzenetet váltottunk pár nap alatt, még régebben. Mostanában nagyon elfoglalt, és a legjobb barátnőjével sem beszél... (neten)
2017. jan. 20. 17:31
 12/13 anonim ***** válasza:
Hozd szóba, hogy szerinted milyen rossz osztálytárssal járni.
2017. jan. 22. 10:17
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2017. jan. 22. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!