Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Szerelem » Mit kéne tennem? Felejtsem el?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Felejtsem el?

Figyelt kérdés

Van egy lány. Néhány hete még elég sokat beszéltünk élőben is és neten is (több órát naponta). Aztán késöbb minden nap volt valami „dolga” amikor írtam neki... De közben élőben meg nagyon barátságos volt, meg minden... Mostmár neten nem szokott írni, én is csak ritkán neki, a való világban pedig alapból szinte csak én kezdeményeztem a beszélgetést... Gondolom nem tetszem neki, hogyan felejtsem el? Sokat gondolok rá, túl sokat... Van hogy órán dolgozatírás közben is rá gondolok, és megfeledkezem arról, hogy mit is kéne csinálnom...

Egyébként meg mondta régebben hogy kedvel, meg hogy helyes vagyok... Lehet, hogy azért nem beszél már velem, mert a legjobb barátnőjének tetszem? :(

(Azt biztosan tudom, hogy a legjobb barátnőjének tetszem, de nekem ő nem, ezt meg is mondtam neki).

Osztálytársak vagyunk.

Szóval hogyan felejtsem el a lányt?

2017. jan. 7. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne felejtsd el, harcolj! Hívd el valahová, pl. korizni, és akkor már látni fogja, hogy tényleg nem tetszik neked a barátnője.
2017. jan. 7. 15:30
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ első, de elég sokszor szar kedvem van mostmár miatta, szóval inkább csak el felejteném... Hogyan kéne? Másokat simán (--> könnyebben) el tudtam felejteni, de őt nem.
2017. jan. 7. 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!