Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
Figyelt kérdés
Van egy srác aki 15 éves én 18, de igen jó viszonyunk volt. Tudni illik leültem beszélni vele, hogy hát életembe először sikeresen szerelmes lettem belé (kűzdöttem is ellene becsületesen de csak gyökeret vert bennem). Ott annak az lett a vége, hogy ő nem tud magához engem még barátként sem közel engedni (közben cirkuszt rendezett féltékenységből annó egy haverom miatt) stb. stb., majd az lett belőle, hogy marad a köszönő viszony de nem akar semmi kontaktot tartani velem se köszönés semmi. Másnap a suliba azonnal rámköszönt majd két napra rá neki állt lákjkolgatni facen. Mit kellene vele tennem, hogy el tudjam felejteni vagy össze tudjak vele jönni? (állítólag nehezen viseli, hogy nem beszélünk, de énvelem ugye nem beszél). ÉLetembe először sikerült szerelmesnek lennem és nem igazán szeretném hagyni ezt a lehetőséget.2017. jan. 24. 19:23
1/3 anonim válasza:
Egy jóóó nagy beszélgetés tisztázna mindent.
2/3 A kérdező kommentje:
vágom én hogy egy jó nagy beszélgetés tisztázna mindent...csak valahogy rá kell vennem hogy leüljön velem beszélni :D
2017. jan. 24. 21:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!