Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nm értem mit kéne tennem? (lent)
Van egy srác, aki az osztálytársam és még most ismertük meg egymást. Elkezdtünk beszélgetni élőbe meg Messengeren is így 1-2 naponta. De aztán rájöttem (meg beszéltem az illetővel is) egy másik lánnyal is beszélt ugyanúgy mint velem(és ő is osztálytársunk). De konkrétan ugyanazt írta nekem, mint neki. Ezek után nem is beszéltünk egymással nagyon. Most meg csak így szünetekben beszélünk. Mondták sokan(még az elején), hogy tetszem neki, de még valaki(k) most is mondják. Szerintetek mit csináljak? Hagyjam az egészet vagy mit?:( Mert nekem még mindig tetszik:)
Remélem lehet nyomon követni a sztorimat:D
az ilyen szánalmas embereket hagyni kell a fenébe! attól mert ő akkora nyomesz , hogy nem tud dönteni az még nem hatalmazza fel arra , hogy a te és a másik csaj érzéseivel játsszon.
egyszóval: kapja be!
bár ha neked ez jó akkor nyugodtan tegyél úgy mint ha nem is tudnál róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!