Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit kéne tennem? Nem tudok...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem? Nem tudok egyszerűen beszélgetni?

Figyelt kérdés

A barátnőmmel azért szakítottunk nem rég mert úgymond mindent megbeszéltünk már és az összes kérdést feltettük egymásnak szinte, így nem volt miről beszélnünk már...

Ha ismerkedek is egy lánnyal én megkérdezek tőle több dolgot aztán így annyiba marad a beszélgetés.

Talán rossz lányoknál próbálkozom? vagy mit kéne tennem? miről beszélgessek velük?

15/F

2015. nov. 27. 21:21
 1/6 A kérdező kommentje:

Illetve jól tettem hogy e-miatt dobtam?

4 hete voltunk együtt. De én úgy gondolom ha szükséges bármiről tudjunk beszélni évekig...

2015. nov. 27. 21:24
 2/6 anonim ***** válasza:
A lényeg az lenne hogy éljetek meg/át együtt minnél több élményt hogy legyen miről beszélnetek vagy ha van közös pont bennetek akkor arról. Mondjuk pl. ugyanazt a zenekart/énekest szerettek ilyesmik.. És ha nem volt már miről beszélnetek hát ez így elég furán hangzik...
2015. nov. 27. 21:39
 3/6 A kérdező kommentje:

Tényleg annyi maradt hogy megkérdeztem tőle hogy mizu mi volt a suliba meg ilyenek?

Aztán rájöttem hogy fölöslegesen erőlködök... Úgy se fog jobban alakulni a kommunikáció..

2015. nov. 27. 21:44
 4/6 anonim ***** válasza:
esetleg tágítsd az érdeklődési köröd. Mi 4 éves kapcsolatban sosem fogyunk ki a szóból, pedig rengeteget utaztunk kettesben is... de ha mégis csönd van, az is jó és meghitt tud lenni. Olvass többet, nézz sorozatokat, menj érdekes programokra, stb és lesz beszédtéma.
2015. nov. 27. 21:45
 5/6 anonim ***** válasza:

Hát ja. De ha találsz másik lányt csináljatok együtt sok programot és akkor garantáltan lesz miről beszélgetnetek

első válaszoló :)

2015. nov. 27. 21:46
 6/6 A kérdező kommentje:

Kezdek depis lenni miatta :/

Vajon mikor jön egy másik lány?

2015. nov. 27. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!