Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Nem tudok egyszerűen beszélgetni?
A barátnőmmel azért szakítottunk nem rég mert úgymond mindent megbeszéltünk már és az összes kérdést feltettük egymásnak szinte, így nem volt miről beszélnünk már...
Ha ismerkedek is egy lánnyal én megkérdezek tőle több dolgot aztán így annyiba marad a beszélgetés.
Talán rossz lányoknál próbálkozom? vagy mit kéne tennem? miről beszélgessek velük?
15/F
Illetve jól tettem hogy e-miatt dobtam?
4 hete voltunk együtt. De én úgy gondolom ha szükséges bármiről tudjunk beszélni évekig...
Tényleg annyi maradt hogy megkérdeztem tőle hogy mizu mi volt a suliba meg ilyenek?
Aztán rájöttem hogy fölöslegesen erőlködök... Úgy se fog jobban alakulni a kommunikáció..
Hát ja. De ha találsz másik lányt csináljatok együtt sok programot és akkor garantáltan lesz miről beszélgetnetek
első válaszoló :)
Kezdek depis lenni miatta :/
Vajon mikor jön egy másik lány?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!