Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Többi lent (hosszú lesz)
Ha a srác boldogtalan vele, rá fog jönni. Ha téged szeret nem tudja sokáig titkolni. Egyelőre csak várj aztán csak lesz valami. ;)
14L
Első válaszoló: Én várok csak már lassan mindenki szerint én vagyok a rossz.
Második válaszló: Igen én tetszem a fiúnak
Harmadik válaszoló:Nemtudom már én is gondolkoztam ezen.
Negyedik valaszoló: Nem a legjobb barátnőm már vagy egy éve. De ő azt hiszi hogy az. 14/L
Na figyelj csajszikám! Tudod,mit csinálj? Hallgathatsz az előzőre is. Nem rossz tanács. Én is gondoltam erre. Hogy elbeszélgethetnél vele. Vaaagy!!! Hülye tanácsnak hangozhat,de beválhat. Ennek is lehet persze hátülütője.
Szóval próbálj meg úgy tenni,mint,akit nem érdekel mit csinál ő. Meeg féltékennyé tenni. Próbálj meg úgy tenni,mint,akit más érdekel. Ha féltékeny lesz akkor lehet meggondolja a dolgot. Ha szeret nem akar majd egy másik srác karjaiban látni. Hidd el Nem akar! De persze az is megtörténhet,hogy akkor békén hagy téged. Ilyenkor lehet nem is voltak igazak az érzései.
Lehet tényleg buta tanács,meg kicsinyes, de gondolkodj el rajta egy kicsit szerintem.
Én tényleg csak segíteni akartam. Sok sikert neked cica. 👌👌✋✌ 19L.
Ha téged szeretne, nem jött volna össze más lánnyal.
Meg ha ilyeneket csinál, miközben barátnője van, akkor lehet, hogy veled is megcsinálja, téged is megcsal.
Harmadik: nem szakítana vele. Ma elmondta nekem hogy azt akarja elérni hogy a lány dobja ki őt hogy ne ő legyen a rossz.
Negyedik: már próbáltam ezt és bevált. Teljesen ki volt akadva arra a fiúra. Sokkal többet volt velem mindenhova eljött velem hogy véletlenül se lehssek azzal aki "tetszik" akkor még aranyosabb volt 😊
Hatodik válaszoló: azért jött össze a lánnyal mert a lány minden félét behazudott neki rólam. Plusz:nem megcsalja a lányt hanem ahogy írtam el akarja érni hogy kidobja őt. És ezt ugy akarja elérni hogy a lány előtt velem "kavar".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!