Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem? Többi lent (hosszú lesz)
Figyelt kérdés
Jött egy új fiú a suliba még szeptemberben.Büntetésből küldték le egy másik iskolából viszont megszeretett ide járni. Nagyon megtetszett a fiú aztán minél többet beszéltünk kezdtem annál többet érezni iránta.Ezt amint megtudta a ,,legjobb barátnőm,, azonnal neki is megtetszett a fiú. Kiderült hogy én is tetszek a fiúnak. A lány mindent elkövetett és sikerült is neki az hogy a fiú vele jöjjön össze és velem csak barát legyen.De a lányt már az is zavarja ha beszélgetünk a fiúval.Mér 4 hónapja vannak együtt és még mindig nagyon jóba vagyunk a fiúval aki már háromszor meg akart csókolni. Ma(valentin napon!!)megint elmentünk korcsolyázni és végig oda jött a fiú ahova én.A 3-ból kétszer ma akart megcsókolni.Megfogta a derekam,átkarolt,megölelt,rám kacsintott és ilyenek. Mindenki a lány pártját fogja egyedül 3 ember ért meg engem,abból az egyik az a fiú. A lány totál ki van akadva,és még az is kiderült hogy a fiú engem szeret nem a lányt. Már nem egyszer csinált ilyet hogy direkt összejött azzal a fiúval aki nekem tetszett. A srác nem boldog a lánnyal, a lány meg csak megjátsz a hogy boldog csak hogy engem bántson.Szóval nemtudom mit csináljak a lánnyal,mit csináljak a fiúval?2017. febr. 14. 20:14
12/12 A kérdező kommentje:
Lehet.
2017. márc. 8. 18:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!