Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem?
16 éves vagyok és elég nagy baráti köröm van. Legjobb barátnőimet is beleértve persze. Aztan, van egy srac. Az egyik barátnőm szerelmes a fiúba, a másiknak pedig tetszik(ez nem rég derült ki) viszont, én és a fiú nyár óta beszélgetünk, jóba vagyunk de még egyikőnk se lépett olyan értelemben. Tetszem neki többször probálkozott mar, de visszautasítottam, mert a barátnőimet nem akarom hátba támadni. Ezt mi meg is beszéltük a lányokkal, úgytünt minden jó, mondták hogy őket már nem erdekli ez a srac. Viszont a hétvégén én és a srác, elég közel kerültünk egymáshoz, de persze nem történt semmi, nem tudtam megtenni a barátnőimmel, ők viszont azt hiszik hogy összejöttünk, és most utál mind a kettő. Azt mondták nem kiváncsiak rám, és a fiúra sem a magyarazkodásomra. Szerintetek érdemes magyarázkodni egy meg sem történt dolog miatt? Fáj, hogy nem hisznek nekem, mert 12 éve ismerem őket, es legjobb baratnők vagyunk és azt hittem bíznak bennem, de tévedtem. Most utal mind a ketto.
Nem akarom elveszíteni őket, fontosak, es egyre durvabb a helyzet. Testvereimkent kezelem oket. Mar eleg rossz dolgok jarnak a fejemben mit kellene tennem...
Segítsetek.
Hát, ez elég nehéz helyzet, szerintem döntsd el magadban, hogy ki kell neked igazán: a barátnőid, vagy a fiú. Ha már veled nem beszélnek, akkor miért nem állsz oda a fiúval a barátnőid elé, és elmondjátok a dolgot.. De ez csak tipp 😊
17/f
Na, akkor a fiúval álljatok a barátnőid elé, és mondjátok a szemeikbe a dolgokat. Legjobb út az egyenes út. Persze lehet, hogy egy ideig haragudni fognak rád, de minden harag elmúlik egyszer...
17/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!