Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek milyen az ha a barátnőm mellett más lányok is érdekelnek?
Te gazember❗❗❗
Minek vagy együtt a lánnyal akkor. Szereted te egyáltalán,mer nem úgy tűnik. Szegény csaj főleg ha ő meg szeret.
sajnos sok az ilyen gerinctelen féreg... :(
én is sajnálom a barátnődet...
Nem értem a felháborodás tárgyát. Szerintem például nincs az az igaz, örök szerelem. A világ legtermészetesebb dolga, hogy az ember fantáziáját nem csak egy ember mozgatja. Amíg nincs különösebb lelki kötődés, addig teljesen megbocsájtható a randi, vagy az egyéjszakás kaland.
A bökkenő, hogy erről kéne szólni a barátnődnek, ha még nem tetted volna meg. Lehet iszonyat rosszul érintené, mert legtöbbünket bizony rosszul érinti. És ha ezt a nagy csoportot képviseli, azt javaslom, ne kísértsd a sorsot.
"Amíg nincs különösebb lelki kötődés, addig teljesen megbocsájtható a randi, vagy az egyéjszakás kaland. "
Csak akkor ha ezzel mind a ketten tisztaban vannak es elore megegyeztek egy ilyen lazabb kapcsolatban. Ha az egyik errol nem tud, es komolyan veszi, akkor siman csak patkanysag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!