Könyvet keresek! Szeretném olyanok segítségét kérni, akik sokféle könyvet olvastak már, és tudnának nekem segíteni. A lényeg hogy csak a kultúrált válaszok érdekelnek. Szóval tudtok nekem ennyi feltétel mellett segíteni? 20/L
Feltételek a könyvhöz:
-tinikről szóljon(min:14-17 max:18-22 év)
-ne legyen fantasy, vagy max szellem legyen benne. Az angyal, vámpír, vérfarkas és társaik nem érdekelnek. Aki esetleg olvasta Kendare Blake:Vérbe öltözött Anna, Vagy A.M.Aranth- Dobszó a ködben könyveket, az tudja hogy milyen fantasykra gondolok. Tehát ezekhez hasonlók jöhetnek, más ne
-gimis, középiskolásokról szóló, de: ne Szjg, mert azt már olvastam( imádtam), Meg Cabot könyveit olvastam kivéve a Neveletlen hercegnőt, mert filmben bejött, de a könyv nem érdekel, D.A.C-ot olvastam, és a LOL könyvek eddig megjelent részeit is olvastam mindet. Remélem ennyi elolvasott után van még, amit nem olvastam el és jó.
-Legyen romantkikus, esetleg erotika, szex is lehet benne. ( Ezekből jöhetnek felnőtt könyvek, főleg ha van olyan ami első szexről szól.) Ezekből az alábbiakat olvastam: V!RG!N; Sandra Brown-Belépő a mennyországba, Cora Carmack Szakítópróba könyvei a listán vannak, valamint Susan Elizabeth Collins-Se veled, se nélküled. Aki még nem olvasta, annak a másodikat és az utolsót nagyon ajánlom. Még akkor is ha romantkikus könyvet keresnek, mert ezek nagyon jó könyvek, nem a szex hanem a szerelem kialakulása benne a fő szál. De egyszerűen lehet csak egy átlagos szerelmi történet, csak jó legyen.
Tudom hogy rengeteg a feltétel, de remélem hogy ezeken kívül vannak mêg, és igaz hogy a tini könyvek legjobbjainak háromnegyedét kilőttem valószínűleg, de sajnos max 3-4 napig tart nálam kiolvasni egy könyvet, tehát sokat írjatok ha tudtok, hogy legyen ötletem mit keressek. Előre is köszönöm mindenki segítségét.
Szia!
Az általad felsoroltak közül csak az SZJG 2 kötetét olvastam, de a kritériumaid alapján ezt ajánlanám jó szívvel:
Kemény Zsófi: Én még sosem
- 17-18 évesek a szereplők
- nem fantasy (kicsit sem)
- gimisek
- van benne romantika
"Tiniregény", de komolyabb (és szerintem színvonalasabb is), mint az SZJG. Nem annyira könnyed, oda kell rá figyelni; a téma, a hangvétele jóval komolyabb, mégsem borongós. Lehet, hogy tetszene ez is.
Bad Girl sorozat. Vagy a Pretty little liars könyvek - nem tudom nézed-e a sorozatot, és mennyiben tér el, én nem bírtam végigszenvedni.
Virginia C. Andrews Vadvirágok könyvei.
John Green.
Gayle Formantől a Ha maradnék.
Ally Carter Gallagher-girls sorozata még bejöhet esetleg.
A Négyen egy gatyában sorozat.
Staphanie Perkins könyvei.
The Duff.
Jenny Han nyár trilógia.
Tavi Kata nyitótánc.
De remélem azért olvasol tartalmasabb könyveket is, nem csak ilyen egy estés limonádékat. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!