Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Anyukák! Kis gyerek mellett...

Anyukák! Kis gyerek mellett hogyan maradtok csinosak, Vonzóak? Tippek, trükkök érdekelnek!

Figyelt kérdés
Most két éves a fiam és valahol egy és másfél év között vesztettem el a fonalat. Sosem voltam lepukkant anyuka, de most úgy érzem h minden a gyerek körül forog! A hajam lófarokban és egyébként meg felkapom a farmert meg a pólót, esetleg pici smink, de a tükör nem azt mutatja amit szeretnék! Most megyek vissza dolgozni és mivel előtte nem ilyen voltam, most sem akarom a kisgyerekes anyuka látszatát kelteni! Hogy áll a hajatok jól, h tudjátok megcsinálni a vagy egyszerűen egy héten egyszer be kell ülni fodrászhoz? Hogy hordhat az ember csinos ruhákat miközben rohan a gyerekkel a bölcsibe és érte? Vannak erre trükkjeitek? Bombázzatok!
2010. szept. 30. 13:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
83%
hát erre én is kíváncsi vagyok..mert én is ebbe a cipőbe járok mint te...tudom h., nem válaszoltam a kérdésre de olyan mintha én kérdeztem volna...
2010. szept. 30. 13:55
 2/17 anonim ***** válasza:
79%

Erre én is kíváncsi vagyok.:)Igaz még nincs gyerekem,de jobb erre felkészülni...

Bocsi,hogy nem a kérdésre válaszoltam!:)

2010. szept. 30. 13:57
 3/17 A kérdező kommentje:
tudom, nem vagyok egyedül,de valaki biztos tudja h kell jól csinálni!
2010. szept. 30. 13:59
 4/17 anonim ***** válasza:
83%

Két gyerek után már én sem vagyok a régi. Februárban megyek vissza dolgozni, épp akkor lesz éve, hogy eljöttem táppénzre az elsővel. 5 év nagy idő, azóta sokat változtam.

A kicsi lassan 2 éves, mostanában kezdek ismét nő lenni, egy kicsit többet foglalkozni magammal. Hajamat a fodrásszal mindig úgy vágatom, hogy minél kevesebbet kelljen vele babrálni. Így csak mosom, szárítom. A sminket ki nem állom, így azt nem használok.

A ruhatáram mostanában frissítem, mert nem használhatom a régi ruháimat. Főleg nőies kényelmes darabokat veszek. Szövet nadrág, blézerrel, szoknya, ezekkel töltöttem fel a ruhatáramat. Cipőket is kell vennem, mert az elmúlt évek szinte csak a sportcipőkről szóltak.

Tippem és trükköm nincsen, egyszerűen megpróbálok nem úgy kinézni, mint egy rohanó kétgyermekes anyuka. (Bár sokan anyukának sem néznek...)

2010. szept. 30. 14:01
 5/17 A kérdező kommentje:

köszönöm, én is vettem új ruhákat, melózósakat......

hajból melyik a praktikus? most akarok vállig érőt vagy kicsit rövidebbet, de félek h rosszabb lesz mint előtte!

2010. szept. 30. 14:04
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Én most tuningoltam fel magam:)

vettem 3 új divatos farit, 2 inget, 2 mintás hosszú újjú felsőt, 3 garbót 1 kardigánt, 1 ujjatlan pulcsit a garbókhoz, 1 magasszárú sportcipőt, egy bokacsizmár, 1 őszi kabátot. 5 garnitúra sexy fehérnemű. Felújítottam a ruhatáram, jó fèl éve semmit sem vettem magamnak, mindig csak a gyereknek, de most életem lett hogy a gyerek csinosan megy minden hová, én meg alig adok magamra!

Hajam vállig èrő tèpett. 1 nap beszárítom kivasalom leengedem, másik nap a fufrum hátracsatom, 3 nap banán csattal fetűzöm vagy lófarok, 4.

Nap megint hajat mosok beszárítom. Alapozó kis pirosító

szempillaspiràl, színes laballo amit használok.

Most szépnek divatosnak érzem látom magam:)

2010. szept. 30. 14:17
 7/17 A kérdező kommentje:
ez tök jó! köszi, h leírtad!
2010. szept. 30. 14:21
 8/17 anonim ***** válasza:

én a részletekre figyelek a legjobban!heti 1x megpróbálok otthon "wellnesezni"nagy kád víz,zene,szőrtelenítés,testápolás,körmeimet megcsinálom,kilakkozom,arcápolás,börradír,hajpakolás,szemöldökszedés stb..

ha e megvan heti egyszer,akkor nem válok igénytelenné.

Ezentúl sokat turizok,így olcsón jutok sok különleges darabhoz.Hajam vállig érő,hetente 3 szor mosom,majd vasalom.Smink gyorsan megvan,alapozó,pirsítás,szemöldökigazítás,spirál.Igyekszem megelégedni azzal amim van és változatosan öltözni.

Azért 2-3 havonta juss el fodrászhoz hogy a hajad mindíg szép állapotba legyen.

2010. szept. 30. 14:26
 9/17 anonim ***** válasza:
Két éves a lányom. Még nem megyek vissza dolgozni, de attól még nem szeretek lepukkanni. Én legtöbbször melegítőt hordok( már szülés előtt is szerettem, ez nem változott9, de azért ha megyek valahová megpróbálom előhúzni a nőies oldalam. :) melegítőből is a csajosakat hordom. még itthon is (nem a kinyúlt, fakut, kitérdelt típust) Hajam bubira van vágatva. Heti 2-3-szor mosom, vasalom. Arctisztítás minden nap ( tinibőröm van, hamar kiragyásodik), radírozás heti 1szer. Narancsbőrt hetente 3-4 alkalommal gyilkolok(speckós házi recept), sminkelini akkor szoktam, ha van kedvem (meg ugye ha kimozdulunk). Alapozó, spirál, labello, pici szemhéj festék, esetleg ceruza. Egy ideig hordtam műkörmöt, de zavart a gyerek miatt, úgyhogy az most nincs.Néha luxusból pedikűr (anyukám pedikűrös, masszőr). Tömören ennyi.
2010. szept. 30. 15:11
 10/17 A kérdező kommentje:

körmökön én is gondolkodtam, régen annyira szépen megcsináltam magamnak, meg meg is nőt, de most bizti nem lenne heti egy órám h varázsoljak....:)

nem tudom, talán minden napra egy kis törődés a fontos, apróságokból áll össze a csajszis külső....;)

2010. szept. 30. 15:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!